«Πρόταση του Παναθηναϊκού για Λούκας Σίλβα, δεν αποκλείεται να πάει στην Ελλάδα»

«Πρόταση του Παναθηναϊκού για Λούκας Σίλβα, δεν αποκλείεται να πάει στην Ελλάδα»

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον Λούκας Σίλβα, την ώρα που στη Βραζιλία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Ο Λούκας Σίλβα είναι ένας παίκτης που απασχολεί τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ. Ο 28χρονος μέσος που αγωνίζεται στην Γκρέμιο είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το τριφύλλι και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο άμεσο μέλλον σχετικά με τη μεταγραφή του στους πράσινους.

Συγκεκριμένα, στη Βραζιλία θεωρούν ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψει deal μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Λούκας Σίλβα, ενώ και ο ίδιος ο ατζέντης του δήλωσε στην πατρίδα του πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, πως υπάρχει πρόταση από το τριφύλλι για τον παίκτη και δεν αποκλείεται να πάει στην Ελλάδα.

Ο Κλαούντιο Φιορίτο σε συνέντευξή του στη «Globoesporte» τόνισε ότι επιθυμία του Λούκας Σίλβα είναι να παραμείνει στην ομάδα του. Βέβαια δεν αποκλείεται να πρόκειται και για παιχνίδια τακτικής από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, καθώς η Γκρέμιο έχει προτείνει μία σημαντική μείωση αποδοχών στον παίκτη από τη στιγμή υποβιβάστηκε, η οποία δεν έχει γίνει αποδεκτή.

Αυτό που ανέφερε επίσης ο μάνατζερ του Λούκας Σίλβα είναι πως πρόκειται να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Γκρέμιο τα προσεχή 24ωρα, για να τεθεί επί τάπητος το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Η πρόταση που ήρθε στο φως τις τελευταίες μέρες για τον Λούκας Σίλβα ήταν από τον Παναθηναϊκό. Η ελληνική ομάδα θα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του μέσου της Γκρέμιο. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Λούκας Σίλβα να πάει στην Ελλάδα. Ωστόσο το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει στη συνάντηση που θα γίνει μεταξύ του ατζέντη του και του συλλόγου».

Στην Γκρέμιο βρίσκεται από τον Γενάρη του 2020, έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής 96 συμμετοχές με 4 γκολ και 4 ασίστ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, με τον υποβιβασμό της Γκρέμιο στη δεύτερη κατηγορία της χώρας να καθιστά πιο εύκολη τη… φυγή του. Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης όπου είχε 9 συμμετοχές, ενώ έχει περάσει και από τη Γαλλία, όπου και αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ