Η βαθμολογία της Superleague (pic)

Η βαθμολογία της Superleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά τα αποψινά αποτελέσματα.

Το ντέρμπι των αιωνίων έκατσε στο… μηδέν. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι (0-0) στην Λεωφόρο. Πλέον, μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έφτασε στους 43 βαθμούς και βρίσκεται στο +9 από τον ΠΑΟΚ και στο +10 από την ΑΕΚ. Από την άλλη, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 27 βαθμούς, έχοντας συγκάτοικο τον ΠΑΣ Γιάννινα, άλλα και με ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Ηπειρώτες.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ αν και προηγήθηκε με το γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ, υπέστη ακόμη μία ήττα-σοκ στο πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή, χάρη στα γκολ των Καρέλη και Μεντόσα και έφυγε θριαμβευτής από το ΟΑΚΑ (1-2). Μετά από αυτήν την νίκη, η ομάδα του Γιάννη Αναστασία πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, φτάνοντας τους 18 βαθμούς. Από την άλλη, η Ένωση έχασε την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Τέλος, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1, με την ομάδα του Περιστερίου να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και στο -4 από τον Ιωνικό και την 12η θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σάββατο 15 Ιανουαρίου

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0

Λαμία – Ιωνικός 2-1

Απόλλων Σμύρνης – Αρης 0-0

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-0

Κυριακή 16 Ιανουαρίου

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-2

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-1

Η βαθμολογία:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ