Μελισσανίδης στους παίκτες: «Μας έχετε ξεφτιλίσει»

Μελισσανίδης στους παίκτες: «Μας έχετε ξεφτιλίσει»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό κατέβηκε στα αποδυτήρια και «έκραξε» τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης.

Την οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Μελισσανίδη προκάλεσε η εμφάνιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και η ήττα από την ομάδα του Αγρινίου με 2-1, για την 18η αγωνιστική της Superleague.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης κατέβηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και «έκραξε» τους ποδοσφαιριστές για την τραγική εμφάνιση. «Εχετε ξεφτιλίσει την ΑΕΚ», ήταν μία από τις ατάκες που είπε στους παίκτες της Ενωσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ήταν έξαλλος με την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης τα «έχωσε» για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές του Αργύρη Γιαννίκη, οι οποίοι για μια ακόμα φορά δεν κατάφεραν να αποδειχθούν αντάξιοι των προσδοκιών των «κιτρινόμαυρων» οπαδών και γνώρισαν μια ταπεινωτική ήττα. «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, όλοι σας, ντροπή σας», ήταν επίσης μερικά από τα πιο light που είπε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης, ο οποίος είδε την ομάδα του να παρουσιάζει κάκιστη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και να δέχεται την ήττα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα αποδυτήρια εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος είχε πάει να κάνει δηλώσεις. Μια απογοητευτική εμφάνιση από την Ενωση, που γνώρισε την τρίτη φετινή της εντός έδρας ήττα. Μια ήττα που κράτησε την ΑΕΚ στους 34 βαθμούς και την έριξε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο +1 από την Ενωση και τον Ολυμπιακό στο +10.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ