Ο βοηθός του Μαρτίνς και το… πανευρωπαϊκό ρεκόρ του ΠΑΟΚ στα πέναλτι (pic)

Ο βοηθός του Μαρτίνς και το… πανευρωπαϊκό ρεκόρ του ΠΑΟΚ στα πέναλτι (pic)

Ο συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς, Αντόνιο Ενρίκες, ανέβασε στο προφίλ του στα social media έρευνα που δείχνει τον ΠΑΟΚ στο ευρωπαϊκό top-5 με τα περισσότερα πέναλτι – 60ος ο Ολυμπιακός!

Αγωνιστική και πέναλτι για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά σε 17 παιχνίδια έχει πάρει 12 πέναλτι, πολλά εκ των οποίων του έδωσαν νίκες και τον έχουν ανεβάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο ο Βασίλης Φωτιάς ακύρωσε γκολ των Κρητικών, για να γυρίσει πίσω τη φάση και να δώσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Το 0-1 έγινε 1-0 για τους Ασπρόμαυρους, που άνοιξαν το σκορ από την άσπρη βούλα και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μέσα στο ευρωπαϊκό top-5 με τις ομάδες που έχουν πάρει τα περισσότερα πέναλτι, όπως αναφέρει η έρευνα του football-observatory.com. Μια έρευνα η οποία αφορά 31 Λίγκες και τα κερδισμένα πέναλτι που έχει κάθε ομάδα, σε σχέση με τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργεί από την σεζόν 2018-2019 έως και τις 10/1/2022.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στο top-5, ενώ αντίθετα ο Ολυμπιακός είναι στην 60η θέση της σχετικής λίστας και βρίσκεται πίσω ακόμα και από τον Αρη! Την έρευνα μάλιστα πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο βοηθός του Πέδρο Μαρτίνς, Αντόνιο Ενρίκες, αφήνοντας αιχμές για τον ΠΑΟΚ και τα πέναλτι που έχει πάρει στη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ