Ολυμπιακός – Ντεσπότοφ η… επιστροφή – Νέα σενάρια για τον Βούλγαρο (vid)

Ολυμπιακός – Ντεσπότοφ η… επιστροφή – Νέα σενάρια για τον Βούλγαρο (vid)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Μεγάλη Βρετανία, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βούλγαρου εξτρέμ της Λουντογκόρετς.

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ στο εξωτερικό, που μπλέκουν τον Ολυμπιακό σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

Ένα από αυτά τα σενάρια προέρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία, με την ιστοσελίδα «dailyrecord» να μπλέκει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού με τον μεσοεπιθετικό της Λουντογκόρετς, Κίριλ Ντεσπότοφ. Έναν παίκτη που είδαν από κοντά φέτος οι Πειραιώτες, όταν αντιμετώπισαν τη βουλγαρική ομάδα στα προκριματικά του Champions League.

Μάλιστα, είχε σκοράρει στο παιχνίδι που είχε γίνει στο Γ. Καραϊσκάκης και είχε βοηθήσει την Λουντογκορέτς να πάρει την ισοπαλία (1-1). Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ της βρετανικής ιστοσελίδας, ο Ολυμπιακός, η Γαλατάσαραϊ, η Μπασακσεχίρ και η Ρέιντζερς ενδιαφέρονται για τον 25χρονο δεξί εξτρέμ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λουντογκόρετς μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ο Κίριλ Ντεσπότοφ για τον πειραϊκό σύλλογο, αφού στο παρελθόν το όνομά του είχε γραφτεί πολλές φορές για τους Ερυθρόλευκους. Ο 25χρονος, πάντως, φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, έχοντας απολογισμό 9 γκολ και 12 ασίστ σε 29 συμμετοχές.

Νούμερα, που τον έχουν φέρει στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου, ενώ πλέον η αξία του στο χρηματιστήριο αγγίζει τα 3.2 εκατ. ευρώ. Συνολικά με τα χρώματα της Λουντογκόρετς έχει απολογισμό 15 γκολ και 25 ασίστ σε 57 συμμετοχές, ενώ εκτός από το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό, ενώ πολλές φορές έχει προσφέρει λύσεις και ως δεύτερος επιθετικός.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ