Τέλος και ο Βαρέλα από τον ΠΑΟΚ – Αιτία ο… γιος του

Τέλος και ο Βαρέλα από τον ΠΑΟΚ – Αιτία ο… γιος του

Ο ΠΑΟΚ μιλάει με τη Στεάουα για να διώξει τον Φερνάντο Βαρέλα. Δεν του συγχώρεσε ο Σαββίδης την... κλοπή του γιου του από την Μπενφίκα.

Τρόπο να… ξεφορτωθεί τον Φερνάντο Βαρέλα ψάχνει εναγωνίως ο ΠΑΟΚ, με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό να βάζουν στο κόλπο για την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού την Στεάουα. Η ρουμάνικη ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 34χρονου σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ και μάλιστα όπως αποκαλύπτουν τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δικέφαλο για την απόκτηση του Φερνάντο Βαρέλα.

Ο έμπειρος αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και οι Ασπρόμαυροι το τελευταίο διάστημα ψάχνουν τρόπο για να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας. Πριν από λίγες ημέρες η Κραϊοβα προσπάθησε να τον αποκτήσει, αλλά παρότι συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να τα βρει με τον Φερνάντο Βαρέλα και η μεταγραφή του Αφρικανού χάλασε.

Η απόφαση για πώληση του 34χρονου κεντρικού αμυντικού είναι ειλημμένη στον Δικέφαλο του Βορρά, με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να τον έχουν στη… black list, μετά την αποχώρηση του γιου του, Γκουστάβο, από τον σύλλογο και τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα.

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν τον έχουν συγχωρέσει για τον τρόπο που έφυγε ο γιος του από την ομάδα και σε συνδυασμό με το υψηλό κασέ, αλλά και τις κάκιστες εμφανίσεις που πραγματοποιεί τον τελευταίο χρόνο, τον έχουν κάνει persona non grata στον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ