Οριστικό – Ο ΠΑΟΚ πούλησε τον Σφιντέρσκι στη Σάρλοτ – Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του

Οριστικό – Ο ΠΑΟΚ πούλησε τον Σφιντέρσκι στη Σάρλοτ – Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του

Οριστικό το deal του ΠΑΟΚ για τον Σφιντέρσκι. Περίπου 500.000 ευρώ θα πάρει και η πρώην ομάδα του Πολωνού, η Γιαγκελόνια, που είχε το 10% του παίκτη. Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Πολωνός.

Μία εβδομάδα πριν κλείσει μια τριετία στον ΠΑΟΚ, ο Κάρολ Σφιντέρσκι αποχωρεί από την Ελλάδα. Με προορισμό την… άλλη άκρη της γης, αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και το MLS. Και με τον ΠΑΟΚ να συμφωνεί σε ένα ποσό πέντε εκατομμυρίων ευρώ με τη Charlotte FC, που είναι η ομάδα η οποία αγοράζει τον Πολωνό στράικερ.

Η συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών είναι οριστική. Οι διαπραγματεύσεις είχαν διάρκεια λίγων ημερών, οι Αμερικάνοι έδειξαν τεράστια θέληση να πάρουν τον παίκτη και λίγο πριν το ματς με την ΑΕΚ οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είπαν το «ναι». Με τον παίκτη να ασκεί πίεση, αφού ήθελε πολύ να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το… American dream.

Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ μάλιστα ο Κάρολ Σφιντέρσκι έκανε γνωστό σε όλους τους συμπαίκτες του πως αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας που έδωσε μαζί τους. Τους μίλησε και τους αποχαιρέτησε εντός αποδυτηρίων, σε ένα φορτισμένο κλίμα.

Το deal μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Charlotte έχει γίνει θέμα και στην Πολωνία, καθώς οικονομικά θα επωφεληθεί και η πρώην ομάδα του Σφιντέρσκι. Η Γιαγκελόνια αναμένεται να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό 500.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Σφιντέρσκι, καθώς διατηρούσε το 10% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη.

Στην Πολωνία επιβεβαιώνουν πως ο Σφιντέρσκι θα αναχωρήσει άμεσα, πιθανότατα αύριο, για την Αμερική προκειμένου να υπογράψει και συμπληρώνουν και εκείνοι πως η μεταγραφή έχει κλείσει οριστικά.

Ο Σφιντέρσκι ολοκληρώνει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ με 134 συμμετοχές, 35 γκολ και 14 ασίστ από τον Γενάρη του 2019 όταν και ήρθε στην Ελλάδα μέχρι σήμερα, ενώ μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφερε και βρέθηκε και στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ