Άρης: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Λαμία

Άρης: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Λαμία

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της, διευκρίνισε ποιοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Λαμία, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης υποδέχεται την προσεχή Κυριακή (23/1, 15:00) την Λαμία για την 19η αγωνιστική της Super League, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας αναφορικά με το ποιοι θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Συγκεκριμένα, οι «Θεσσαλονικείς» στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2020-2021, οι οποίοι ανανέωσαν και για τη σεζόν 2021-2022 θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση, με σειρά προτεραιότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (23/01, 15:00), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten, δικαίωμα εισόδου θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2020-2021, οι οποίοι ανανέωσαν και για τη σεζόν 2021-2022, με σειρά προτεραιότητας, στις Θύρες 3 (από την Αλκμήνης), 7, 9 και VIP (η είσοδός τους στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί με την κάρτα διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου).

Οι Θύρες του Κλεάνθης Βικελίδης θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα (13:00), ενώ για την είσοδο στο γήπεδο, όπως είναι γνωστό, θα χρειαστεί η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 ή ενεργού πιστοποιητικού νόσησης covid-19, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ