«Χρυσάφι» για Σισέ από τη Νιούκαστλ!

«Χρυσάφι» για Σισέ από τη Νιούκαστλ!

Η Νιούκαστλ ψάχνει για στόπερ και φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει πάνω από 8.300.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, με τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό να είναι στο πρώτο μισό αναντικατάστατος από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Αφρικανός στόπερ πραγματοποιεί φοβερή χρονιά με τη φανέλα των Πειραιωτών, ενώ εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται στα γήπεδα του Καμερούν με την εθνική Σενεγάλης για το Κόπα Άφρικα, όπου και εκεί είναι βασικός από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αλιού Σισέ.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, το όνομα του Σενεγαλέζου αμυντικού «παίζει» γερά στις λίστες αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με τον Σισέ να έχει ιδιαίτερη… πέραση στην Premier League. Συγκεκριμένα, στο παρελθόν Άρσεναλ, Έβερτον, Λέστερ και Λίβερπουλ έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του αμυντικού του Ολυμπιακού, με τους κανονιέρηδες να έχουν ακουστεί από τα αγγλικά ΜΜΕ τις προηγούμενες μέρες, χωρίς να προχωρήσουν σε κάποια επίσημη κρούση, ωστόσο η Νιούκαστλ φαίνεται να έχει μπει δυνατά στο «κόλπο» της απόκτησης του τις τελευταίες ώρες.

Οι «καρακάξες» που εδώ και μερικούς μήνες αποτελούν μια από τις πιο ισχυρές (οικονομικά) δυνάμεις στον κόσμο του ποδοσφαίρου κινούνται για τον Σισέ και ετοιμάζουν μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον κάνουν δικό τους. Όπως αναφέρει η Sun σε αποκλειστικό της δημοσίευμα, ο Σισέ έχει ανεβάσει τις μετοχές του μέσα από τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό αλλά και στο Κόπα Άφρικα, η Νιούκαστλ παρακολουθεί την περίπτωση του και είναι θέμα χρόνου να κάνει κίνηση για τον Αφρικανό στόπερ.

Μάλιστα το δημοσίευμα των Άγγλων αναφέρει πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν πάνω από 7.000.000 αγγλικές λίρες, κάτι που σημαίνει πάνω από 8.300.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως η αγγλική ομάδα έχει ψηλά στη λίστα της τον Σισέ μαζί με 2-3 ακόμη περιπτώσεις, όμως τονίζεται στο δημοσίευμα πως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον Σενεγαλέζο τον έχει ο Ολυμπιακός.

Η Νιούκαστλ έχει αποκτήσει ήδη τους Κιέραν Τρίπιερ και Κρίστιαν Γουντ, ενώ θα προχωρήσει σε ακόμη μερικές σημαντικές κινήσεις μέχρι το τέλος Γενάρη. Ο Σισέ τη φετινή σεζόν μετράει ήδη 27 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού και 5 γκολ, ενώ η Sun ξεκαθαρίζει στο δημοσίευμα της ότι οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να δώσουν τον παίκτη με λιγότερα από 12.000.000.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ