Το εντυπωσιακό επίτευγμα της Σενεγάλης του Σισέ (vid)

Το εντυπωσιακό επίτευγμα της Σενεγάλης του Σισέ (vid)

H Σενεγάλη πέρασε στους «16» του Κόπα Αφρικα ως πρώτη στον δεύτερο όμιλο, έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ και αυτό στο 90+7’ του παιχνιδιού με την Ζιμάμπουε – Δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ, με τον Σισέ μάλιστα να παίζει βασικός στα δύο από τα τρία ματς.

Την πρόκρισή της στους «16» του Κόπα Αφρικα πανηγύρισε η Σενεγάλη του Παπέ Αμπού Σισέ, με την εθνική ομάδα του «ερυθρόλευκου» κεντρικού αμυντικού μάλιστα να περνάει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ως πρώτη στον δεύτερο όμιλο.

Οι Λέοντες της Τερανγκά στις τρεις αναμετρήσεις που έδωσαν με Γουινέα, Μαλάου και Ζιμπάμπουε συγκέντρωσαν πέντε βαθμούς και τερμάτισαν στην κορυφή του δεύτερου ομίλου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την εθνική ομάδα του Αγκιμπού Καμαρά. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι η ομάδα του Αλιού Σισέ μπορεί να ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων αήττητη, έχοντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες, αλλά σκόραρε μόλις μία φορά. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Ζιμπάμπουε και μάλιστα με πέναλτι!

Ηταν στην πρεμιέρα των ομίλων, όταν ο Μανέ στο 90+7’ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που είχαν κερδίσει οι Λέοντες της Τερανγκά και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 1-0. Ένα γκολ που αποδείχθηκε «χρυσάφι», καθώς χάρισε στην Σενεγάλη την πρώτη θέση του ομίλου.

Η πενιχρή επιθετική συγκομιδή δεν στοίχισε στην ομάδα του Αλιού Σισέ, καθώς από την άλλη η Σενεγάλη στις τρεις αναμετρήσεις που έδωσε στον όμιλο δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ, έχοντας μάλιστα στα δύο από τα τρία ματς βασικό τον Παπέ Αμπού Σισέ.

Η βαθμολογία στον όμιλο της Σενεγάλης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ