Άσχημη εξέλιξη για την ΑΕΚ με Μπαρμπόσα

Άσχημη εξέλιξη για την ΑΕΚ με Μπαρμπόσα

Ο προπονητής της Νις, Κριστόφ Γκαλτιέ, τόνισε με δηλώσεις πως ο Ντανίλο Μπαρμπόσα θα παραμείνει στην ομάδα του και δεν πρόκειται να αποχωρήσει.

Αρνητική τροπή πήρε η υπόθεση του Ντανίλο Μπαρμπόσα για την ΑΕΚ. Με δηλώσεις του ο προπονητής της Νις, Κριστόφ Γκαλτιέ, αποκάλυψε σήμερα πως ο παίκτης θα παραμείνει στη γαλλική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς θέλει να τον αξιοποιήσει ακόμη και ως στόπερ όπως τόνισε.

Έτσι η Ένωση είναι αναγκασμένη πλέον να στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής κι ενώ πλέον αρχίζει να πιέζει και ο χρόνος.

Όσα είπε ο Γκαλτιέ:

«Είχαμε μια συζήτηση με τον Ζουλιέν Φουρνιέ (σ.σ. τον αθλητικό διευθυντή) και τον Ντάνι. Ήθελα να μάθω τι σκοπεύει να κάνει μετά την επιστροφή από τον δανεισμό του. Του μετέφερα πως πίσω έχουμε τρεις παίκτες για δυο θέσεις και πως θα ήθελα να έχω τέσσερις.

Είδα τον Μπαρμπόσα μέσα από ένα βίντεο αγώνων του που μου ετοίμασε ο σύλλογος, γνωρίζοντας πως στην Παλμέιρας έπαιξε ως στόπερ σε διάταξη με τρεις και δύο στην άμυνα. Τον βρήκα ενδιαφέρον και του είπα πως θέλω να τον κρατήσω. Είναι έτοιμος για τους επόμενους πέντε μήνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ