Νέος τριπλός «πονοκέφαλος» για τον Γιαννίκη

Νέος τριπλός «πονοκέφαλος» για τον Γιαννίκη

Μοχαμάντι, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί κλήθηκαν στην εθνική ομάδα του Ιράν και θα λείψουν για δέκα μέρες από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, η ΑΕΚ στρέφει πλέον το βλέμμα της στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Μπορεί ο Αργύρης Γιαννίκης να είδε με ικανοποίηση τους Σέρχιο Αραούχο και Νορντίν Αμραμπατ να μπαίνουν ξανά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, ωστόσο τα προβλήματα για τους κιτρινόμαυρους δεν σταματούν εδώ…

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός καλείται να βρει να βρει λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας στην ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (17:00) στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο Εχσάν Χατζισαφί και ο Μιλάντ Μοχαμάντι από τη Δευτέρα θα αναχωρήσουν για την πατρίδα τους για να ενσωματωθούν με την Εθνική Ιράν. Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου θα κοντραριστούν με το Ιράκ και την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν γνωστή στο στρατόπεδο της ΑΕΚ εδώ και καιρό, με τους ανθρώπους της Ένωσης  να βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε, ανοιχτή γραμμή με τον πλευρά του Ιράν. Ωστόσο η ομάδα του Γιαννίκη ήταν υποχρεωμένοι βάσει του κανονισμού της FIFA να αφήσουν τους παίκτες να ενσωματωθούν με την εθνική ομάδα της πατρίδας τους, αφού πρόκειται για επίσημα ματς προκριματικών Μουντιάλ.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάσουν την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τα ματς με Βόλο στο ΟΑΚΑ και Άρη στο Χαριαλάου. Έτσι αυτόματα δημιουργείται ένα μεγάλο κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο μόνος διαθέσιμος αριστερό μπακ για την ΑΕΚ είναι ο Μάριος Μιτάι.

Όσον αφορά το κενό που αφήνει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην επίθετικη γραμμή, ο Αργύρης Γιαννίκης ποντάρει στο να μείνει μακριά από τους τραυματισμούς ο Σέρχιο Αραούχο, διαφορετικά θα υπάρξει ακόμη ένα πρόβλημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ