Τελείωσαν τα αστεία για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ- Το Βατερλό τους δεν είναι ο Ολυμπιακός, αλλά ο… Γιοβάνοβιτς

Τελείωσαν τα αστεία για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ- Το Βατερλό τους δεν είναι ο Ολυμπιακός, αλλά ο… Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει ικανός όχι απλά για την τετράδα, αλλά και κάτι περισσότερο. Κι οι δύο Δικέφαλοι (θα πρέπει να) ανησυχούν...

Σε επικίνδυνη στροφή ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αύριο. Ο πρώτος στον Βόλο απέναντι σε μια ομάδα που σταθερά παρουσιάζει μια χαρά ποδόσφαιρο. Η δεύτερη στο Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος αν δεν σοβαρευτεί κάποια στιγμή θα απειληθεί σοβαρά με το φιάσκο ενός υποβιβασμού που μπορεί να αλλάξει συνολικά το μέλλον του.

Και όλα αυτά πριν οι Δικέφαλοι τα πουν από κοντά στον προημιτελικό κυπέλλου που θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα διατηρήσει πιθανότητες για την κατάκτηση ενός τίτλου.

Έχουν όμως την άνεση να στείλουν από τώρα το μυαλό τους εκεί; Όχι. Και αυτό δεν συμβαίνει γιατί καλά παραμένουν στο κυνήγι του πρωτοπόρου. Με τον Ολυμπιακό τους αρέσει δεν τους αρέσει (και) φέτος δεν συναντήθηκαν ποτέ. Άλλο είναι πλέον το πρόβλημα τους. Ή μάλλον άλλος: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο τρόπος που ο Σέρβος βελτιώνει το προφίλ του Παναθηναϊκού. Είτε αυτό αφορά σε νίκες (όπως αυτή στη Νεάπολη). Είτε στην ποιότητα ποδοσφαίρου που παράγει.

Στο -3 ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ. Στο -4 από τον ΠΑΟΚ. Έχοντας βέβαια ματς παραπάνω και από τους δύο. Κάθε άλλο παρά κλειδωμένες φαντάζουν όμως οι θέσεις 2-3 του πίνακα. Όχι μόνο γιατί το δείχνει η βαθμολογία και οι αριθμοί, αλλά γιατί η εικόνα των «πράσινων» στο γήπεδο είναι αρκετά καλύτερη από των δύο Δικεφάλων.

Για να λέμε την αλήθεια, μοιάζει να είναι και αντιστρόφως ανάλογη. Οι μεν «πράσινοι» παρουσιάζονται βελτιωμένοι παιχνίδι με παιχνίδι, οι άλλοι δύο από την άλλη προβληματίζουν σε κάθε τους εμφάνιση όλο και περισσότερο.

Κι αν το βιολί αυτό συνεχιστεί, τότε το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών δίνει τη δυνατότητα για απρόσμενες – μέχρι πριν λίγο καιρό – ανακατατάξεις στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Ολυμπιακό και δύο στροφές αργότερα υποδέχεται και τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ από την άλλη έχει να παίξει το εξ αναβολής ματς με τον ΠΑΟΚ, να πάει στο Βικελίδης και στο Φάληρο ενώ λίγο αργότερα θα επισκεφθεί και τη Λεωφόρο. Δεν το λες κι εύκολο το πρόγραμμα.

Και μετά υπάρχουν και τα πλέι οφ. Άλλη ιστορία εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ