«Ο Ντιόπ δεν θέλει να πάει στον Άρη»

«Ο Ντιόπ δεν θέλει να πάει στον Άρη»

Οι Γάλλοι ισχυρίζονται πως ο Πάπε Σέικ Ντιόπ δεν θέλει να γίνει παίκτης του Άρη, καθώς προτιμάει να μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Μπορεί ο Άρης να έφτασε σε συμφωνία με τη Λιόν για τη συνιδιοκτησία του Πάπε Σέικ Ντιόπ, όμως σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο 24χρονος άσος δεν θέλει να πάει στον Άρη, καθώς προτιμά να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία των «κιτρινόμαυρων» με τους «λιονέ» περιλαμβάνει την αγορά του 40% των δικαιωμάτων του παίκτη με ένα ποσό μικρότερο των 500.000 ευρώ, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι.

Παρόλο που η συφμωνία είναι δεδομένη εδώ και αρκετά 24ώρα, είναι δύκσολο να υλοποιηθεί, αφού ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι αρνητικός στην προοπτική μετακόμισης του στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικότερα η ιστοσελίδα «www.olympique-et-lyonnais.com» αναφέρει: «Φαίνεται ότι ο Σενεγαλέζος μέσος δεν θέλει να μεταγραφεί στο ελληνικό κλαμπ. Σε έξι μήνες, ο Πάπε Σέικ Ντιόπ θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε κλαμπ που θέλει. Προφανώς η Λιόν θέλει να τον πουλήσει καθώς παρά τις εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει (ειδικά αυτή απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι το 2018), ουδέποτε βρήκε θέση στην ομάδα…

Την Παρασκευή (21/1) υπήρξε συμφωνία με τον Άρη για τη μεταγραφή του μ’ ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ, αλλά ο 24χρονος δεν είχε αποδεχθεί την πρόταση του Άρη. Και φαίνεται ότι δεν θέλει να δεσμευτεί με τον ελληνικό σύλλογο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ