Άρης: Να βγάλει αντίδραση κόντρα στη Λαμία

Άρης: Να βγάλει αντίδραση κόντρα στη Λαμία

Η ομάδα του Μάντζιου θέλει μετά από τρία αποτυχημένα αποτελέσματα να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (15.00) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη στη σημερινή (15.00) εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία. Όχι μόνο γιατί χρειάζεται επειγόντως τους βαθμούς, προκειμένου να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά και για να πάρει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, αρχής γενομένης από το παιχνίδια κυπέλλου της Τετάρτης (26/1).

Ο Άκης Μάντζιος έκανε αρκετές δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει, ενώ δύο θα είναι οι σίγουρες αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Σιαμπάνης θα επιστρέψει μετά από έναν χρόνο, περίπου, κάτω από την εστία, καθώς οι Κουέστα και Ντένις είναι τραυματίες.

Ακόμα, ο Ιτούρμπε αναμένεται να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μανσίνι στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ακόμα υποψήφιος για το βασικό σχήμα και το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής είναι και ο Γκάνεα, ενώ πιθανό είναι να επιστρέψει και ο Εντιαγέ, είτε στα αμυντικά χαφ, είτε σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ