Ο Μασούρας πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ στο Καραϊσκάκη (Vid)

Ο Μασούρας πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ στο Καραϊσκάκη (Vid)

Ο Γιώργος Μασούρας έσπασε την γκίνια, ατομική και ομαδική, αλλά δημιούργησε και ένα νέο ρεκόρ για φέτος στο Καραϊσκάκη.

Ο Γιώργος Μασούρας άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό μόλις στο 3.45» του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δίνοντας… ανάσα. Αλλά και σπάζοντας μια σειρά από αρνητικά ρεκόρ, τόσο προσωπικά όσο και ομαδικά. Αλλά και πετυχαίνοντας το πιο γρήγορο γκολ που έχει σημειωθεί φέτος στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατ’ αρχάς σε προσωπικό επίπεδο ο Μασούρας έσπασε μια πρωτοφανή για τον ίδιο ανομβρία. Είχε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα από το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής μεταξύ Ολυμπιακού και Ιωνικού. Οταν είχε πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, στη νίκη των Πειραιωτών με 1-0. Εκτοτε, δεν έκανε σεφτέ. Κόλλησε στα 6 γκολ. Εως το 4ο λεπτό του αγώνα με τον ΠΑΣ, πέρασαν συνολικά 10 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, στα οποία αγωνίστηκε, χωρίς να σκοράρει.

Από εκεί και πέρα, το γκολ του Μασούρα έσπασε την επιθετική ανομβρία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μέσα στο 2022. Μετά τις λευκές ισοπαλίες κόντρα σε Απόλλωνα και Παναθηναϊκό, οι πρωταθλητές βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ελληνα εξτρέμ να σημειώνει το 7ο γκολ του. Και το πρώτο του συλλόγου στη Λίγκα από τις 19 Δεκεμβρίου του 2021.

Βεβαίως, αυτό το γκολ του 28χρονου μεσοεπιθετικού των Πειραιωτών μπαίνει και σε μία ιδιαίτερη λίστα. Καθώς είναι το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ της χρονιάς, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η «βολίδα» του Αγκιμπού Καμαρά στο ΟΑΚΑ, στο 1ο λεπτό της νίκης με 3-2 επί της ΑΕΚ είναι το ταχύτερο γκολ της σεζόν, αλλά αυτό του Μασούρα είναι το γρηγορότερο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Μάλιστα, ο ίδιος είχε πετύχει και το προηγούμενο πιο γρήγορο για φέτος, στο 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ