Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλες εκπλήξεις στην 11άδα από τον Μαρτίνς

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλες εκπλήξεις στην 11άδα από τον Μαρτίνς

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες.

Με 3-4-3 και μεγάλες εκπλήξεις παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς και στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30) στο Γ. Καραϊσκάκης, για την 19η αγωνιστική της Superleague.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκινάει τους Ερυθρόλευκους με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, με τον νεαρό κίπερ να παίρνει τη θέση του τραυματία Τόμας Βάτσλικ. Στην τριάδα της άμυνας θα βρίσκονται οι Μπα, Μανωλάς και Αβραάμ, με τον έμπειρο σέντερ μπακ να παίρνει τελικά θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Σωκράτη, που έμεινε εκτός αποστολής.

Οι Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσος θα είναι οι δύο μπακ-χαφ, με τον Μαρτίνς να προτιμάει τελικά τον Ελληνα αμυντικό αντί του Λαλά, ενώ στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Εμβιλά και Καμαρά, που επιστρέφουν στην 11άδα. Οι δύο μέσοι είχαν μείνει εκτός από το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί, με τους Βαλμπουενά και Μασούρας στα δύο άκρα, ως συμπαραστάτες του Μαροκινού επιθετικού.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Κρίστινσον, Ρόνι Λόπες, Βρουσάι, Ξενιτίδης, Λαλά, Τικίνιο, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος και Σουρλής. Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπασταθόπουλος, Καρμπόβνικ, Λοβέρα, Φατιγκά και Καραργύρης.

Οι Ερυθρόλευκοι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνουν την πρώτη τους νίκη μέσα στο 2022, αφού στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος έμειναν στο 0-0 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Στο Κύπελλο ηττήθηκαν από τον Παναιτωλικό με 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ