Σάστρε – «Πολύ χαρούμενος με τη νίκη της ομάδας και για το γκολ μου»

Σάστρε – «Πολύ χαρούμενος με τη νίκη της ομάδας και για το γκολ μου»

Ο Ζοάν Σάστρε αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλους, αλλά για το ότι σκόραρε στο ντεμπούτο του.

Ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Ζοάν Σάστρε, με τον Ισπανό μέσο να σκοράρει στη νίκη του Δικεφάλου με 4-0 επί του Βόλου.

Ο παίκτης, μιλώντας μετά το ματς, τόνισε πως είναι χαρούμενος τόσο για τη νίκη, όσο και για το γκολ που πέτυχε, ενώ επισήμανε πως νιώθει καλά στους «ασπρόμαυρους».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ζοάν Σάστρε:

Για το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ: «Νιώθω πολύ καλά που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και νιώθω πολύ καλά που στο πρώτο μου παιχνίδι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε γιατί μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ στην Αθήνα».

Για το γκολ στο ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη της ομάδας και με το γκολ μου. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να συνεχίσουμε, είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου και το γκολ που σημείωσα. Είμαι ένας τύπος ποδοσφαιριστή που προσπαθώ να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το πώς τον υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Η πόλη είναι πολύ όμορφη, προέρχομαι από την Μαγιόρκα που ο καιρός είναι ο ίδιος και μου αρέσει πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ