Μεταξάς: «Θέλαμε να παίξουμε με πιο πολύ θάρρος»

Μεταξάς: «Θέλαμε να παίξουμε με πιο πολύ θάρρος»

Ο Ηρακλής Μεταξάς σε δηλώσεις του μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στις απουσίες του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στον τρόπο που προσέγγισαν οι παίκτες του το παιχνίδι.

Ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του, αλλά και στον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ήθελε να αγωνιστεί η ομάδα του με πιο πολύ θάρρος στην αναμέτρηση, ενώ ξεκαθάρισε ότι έμεινε σχετικά ευχαριστημένος από την παρουσία των παικτών του στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Έχει δύο πλευρές το νόμισμα. Με όλα αυτά που γίνονται με τις αρρώστιες και τους τραυματισμούς. Παιδιά παίζουν σε άλλη θέση, που δεν έχουν συνηθίσει. Θέλαμε να παίξουμε με πιο πολύ θάρρος. Στο 2ο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Με αυτή την 11αδα πηγαίναμε καλύτερα στην προπόνηση, αλλά απόψε παίζαμε με τον Ολυμπιακό, δεν ήταν προπόνηση.

Στο 2ο μέρος συζητήσαμε και τακτικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. Ξεκινάει το ματς και έχουμε από έναν πόντο και δεν θέλουμε να τον χάσουμε, αλλά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει φόβος. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν πιο θαρραλέοι αλλά δεν κάναμε καθαρή ευκαιρία.

Δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι στο επόμενο ματς. Ελπίζω να γίνουν καλά τα παιδιά. Ο πάγκος ήταν γεμάτος, αλλά πολλά παιδιά ήταν άρρωστα, οπότε το σκέφτεσαι για να τον βάλλεις αλλαγή. Με μία προπόνηση ή με ένα ατομικό πρόγραμμα. Μερικές αλλαγές έγιναν επειδή έπρεπε να γίνουν.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ