Φουλάρει για μεταγραφές και Αστέρα ο Παναθηναϊκός

Φουλάρει για μεταγραφές και Αστέρα ο Παναθηναϊκός

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό, ενώ το μυαλό όλων στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του Ιωνικού, αλλά και την αναβολή της ρεβάνς με την Αναγέννηση Καρδίτσας ρίχνει το βάρος του στη μεταγραφική του ενίσχυση, αλλά και το ματς πρωταθλήματος που έρχεται με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι πράσινοι έχουν ξεκάθαρους στόχους για τη μεταγραφική τους ενίσχυση και πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία για να προχωρήσουν στις προσθήκες στο ρόστερ τους. Μετά τις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στη διοίκηση και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το τριφύλλι σκοπεύει να κινηθεί για 2+1 κινήσεις και μάλιστα άμεσα, με τον τεχνικό της ομάδας ωστόσο να μην έχει καταλήξει ακόμη στις επιλογές.

Ο Παναθηναϊκός με περίπου μια βδομάδα να μένει για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το σίγουρο είναι ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο για να προσθέσει τουλάχιστον δυο ακόμα ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παράλληλα, λόγω και της αναβολής του ματς Κυπέλλου για την κακοκαιρία, ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ρυθμούς Αστέρα Τρίπολης, με το ματς με τους Αρκάδες να είναι κομβικό για τη βαθμολογία και την τετράδα για τους πράσινους. Οι πράσινοι θα προπονηθούν σήμερα το μεσημέρι και θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους Αρκάδες, με τον Λούκας Βιγιαφάνες να μην υπολογίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ