Τι λένε στην Ολλανδία για Ζαχάβι και Ολυμπιακό

Τι λένε στην Ολλανδία για Ζαχάβι και Ολυμπιακό

Οι Ολλανδοί αναφέρουν ότι Εράν Ζαχάβι θέλει να φύγει από την Αϊντχόφεν και ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα φαβορί για την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι και μια βδομάδα πριν το κλείσιμο της χειμερινής περιόδου αναμένεται να κάνει τις τελικές του κινήσεις για το δεύτερο μισό της σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει ήδη ένα μεγάλο «μπαμ» τον Γενάρη, με την επιστροφή του Κώστα Μανωλά, όμως φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν εκεί και θέλουν να κλείσουν ακόμη ένα σπουδαίο deal.

Όπως διαβάσατε από to10.gr, ο Εράν Ζαχάβι θέλει να φύγει από την Αϊνχτόφεν, ζήτησε να λυθεί άμεσα το συμβόλαιό του και εμφανίζεται αποφασισμένος να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό! Ο Ισραηλινός στράικερ της ολλανδικής ομάδας δεν θέλει να συνεχίσει στην PSV, το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας τον εξιτάρει.

Ο Ζαχάβι που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στην Ολλανδία τα τελευταία χρόνια, έχει επικοινωνία με την πλευρά του Ολυμπιακού, ενώ και στην Ολλανδία κάνουν λόγο για δεδομένο ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «voetbalprimeur.nl» τονίζει ότι ο Ισραηλινός φορ έχει πάρει ειλημμένη απόφαση να φύγει, ενώ το έχει αναφέρει και στη διοίκηση της ομάδας και ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για να τον κάνει δικό του.

Στο ολλανδικό δημοσίευμα λένε για επαφές των δυο πλευρών που είναι κοντά σε συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι αν θα μεταγραφεί στην Ελλάδα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, ή το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος ο Ζαχάβι όπως αναφέρει το δημοσίευμα ιδανικά θέλει Ολυμπιακό, ενώ η Αϊντχόφεν και ο Ρότζερ Σμιτ προσπαθούν να τον κρατήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Ειδικά από τη στιγμή που είναι τραυματίες οι Κάρλος Βινίσιους και Μάξι Ρομέρο και η ολλανδική ομάδα κινδυνεύει να ξεμείνει από επιθετικό. Ωστόσο, το γεγονός ότι μπήκαν πρόσφατα ληστές στο σπίτι του Ισραηλινού με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθεί η οικογένεια του μοιάζει να έχει επισπεύσει τις διαδικασίες.

Ο Ζαχάβι είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Αϊντχόφεν και φέτος έχοντας 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 8 γκολ και 7 ασίστ, όμως ένας τραυματισμός στο γόνατο τον πήγε λίγο πίσω. Συνολικά με την PSV έχει 58 αγώνες, 25 γκολ και 11 ασίστ, ενώ είναι ο κορυφαίος σκόρερ της Εθνικής Ισραήλ, με 70 επίσημες συμμετοχές και 33 γκολ. Φυσικά οι φίλοι του Ολυμπιακού θα τον θυμούνται από την περσινή επική πρόκριση του Ολυμπιακού με την PSV, όπου ο Ζαχάβι είχε σκοράρει 4 γκολ στα δυο ματς και κόντεψε να αποκλείσει μόνος του την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ