Ολυμπιακός: Μπουχαλάκης, η επιστροφή

Ολυμπιακός: Μπουχαλάκης, η επιστροφή

Ο Μπουχαλάκης, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, προπονήθηκε για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς.

Με νέα όπλα στη φαρέτρα του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, οι Χένρι Ονιεκούρου και Αγκιμπού Καμαρά αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κόπα Αφρικα και επιστρέφουν στον Ρέντη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη και να τεθούν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι της Τούμπας (30/1). Για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά διαθέσιμος όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο διεθνής μέσος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στην προπόνηση της Δευτέρας (24/1) ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος χαφ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρίσκεται στην αποστολή των Πειραιωτών που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονικη.

Το εάν θα καταφέρει να αγωνιστεί στην αρχική 11άδα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Εάν προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, χωρίς να αντιμετωπίσει ενοχλήσεις, τότε δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς να μπει σε σκέψεις να τον ξεκινήσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αν και είναι δύσκολο, καθώς απείχε από τις προπονήσεις 25 ημέρες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ