Αλμιρ Κλίτσα – Υπέγραψε στον Ολυμπιακό για 3 χρόνια (vid)

Αλμιρ Κλίτσα – Υπέγραψε στον Ολυμπιακό για 3 χρόνια (vid)

Αριστερός μπακ για την ομάδα Β' - Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Αλμιρ Κλίτσα, που θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Β'.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Β’ βρίσκεται ο 23χρονος αριστερός μπακ, Αλμίρ Κλίτσα. Ο νεαρός άσος έχει γεννηθεί στις 10/11/1998 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Είναι από το Μαυροβούνιο, αλλά έχει ρίζες και από το Λουξεμβούργο. Φέτος, το πρώτο μισό αγωνιζόταν στην Ζενές Ες, έχοντας 16 συμμετοχές, με 1 γκολ και 1 ασίστ σε 1.137 λεπτά. Στην Ζενές Ες έπαιζε από το καλοκαίρι του 2019, καταγράφοντας συνολικά 74 συμμετοχές, με 7 γκολ και 7 ασίστ. Είναι διεθνής με την Κ19 του Μαυροβουνίου και έρχεται στον Ολυμπιακό αρχικά για την Β’ ομάδα.

Είναι πολύ γρήγορος και έχει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, τα οποία μέσω του Ολυμπιακού μπορεί να τα εξελίξει και να ανέβει επίπεδο. Όπως έκαναν αρκετοί ποδοσφαιριστές στο παρελθόν, με αποκορύφωμα τους Παπέ Αμπού Σισέ, Μαντί Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα και Αγκιμπού Καμαρά.

Ο Αλμίρ Κλίτσα έχει έρθει στην Ελλάδα εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Πειραιώτες είναι για τρία χρόνια. Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει άριστη άποψη για τον 23χρονο ακραίο αμυντικό, που αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ένα… ακατέργαστο διαμάντι, που έχει στοιχεία για να εξελιχθεί σε μια περίπτωση που μπορεί να απασχολεί σταδιακά και την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Τη δεδομένη στιγμή πάντως έχει έρθει στους Ερυθρόλευκους για την Β’ ομάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλμίρ Κλίτσα ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ντουντελάνζ, στην οποία έμεινε μέχρι το 2019, όταν μετακόμισε στην Ζενές Ες. Εκεί κατάφερε να  κερδίσει μια θέση στην πρώτη ομάδα και άρχισε σιγά σιγά να αναδεικνύει το ταλέντο του.

Τον τελευταίο 1.5 χρόνο έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και αυτό φαίνεται στην αύξηση που παρουσιάζει η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Τον Αύγουστο του 2021 ήταν στις 75.000 ευρώ και μέσα σε λίγους μήνες ανέβηκε στις 100.000 ευρώ. Ενας παίκτης, που θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ