Φέρνει Κανέ ο Ολυμπιακός (vids)

Φέρνει Κανέ ο Ολυμπιακός (vids)

Νέα προσθήκη στο ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς...

Μετά τον Κώστα Μανωλά, τον Μάξι Λοβέρα και τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο Ολυμπιακός προχωρά σε τέταρτη προσθήκη στο ρόστερ του για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ποιος είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς; Ο Μαμαντού Κανέ.

Ο Αφρικανός μέσος αποκτήθηκε στα τέλη Αυγούστου από τη Νέφτσι σε μια μεταγραφή έκπληξη. Οι Ερυθρόλευκοι όμως επέλεξαν τότε να τον αφήσουν δανεικό στο Μπακού, έχοντας ήδη έναν μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών στο ρόστερ τους. Όλα αυτά όμως μέχρι… σήμερα. Ο 25χρονος άσος που ήταν στην αποστολή της Γουϊνέας για το Κόπα Άφρικα μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά, έρχεται στην Ελλάδα. Και θα έχει την ευκαιρία να ενταχθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Ο Κανέ είναι μια κλασική περίπτωση αμυντικού χαφ με πολλά τρεξίματα και μεγάλη συμβολή στις δύο φάσεις του transition. Προφανώς σε αυτή τη συγκυρία που ο Ολυμπιακός αγωνίζεται κάθε τρεις-τέσσερις μέρες (για τρεις διοργανώσεις), μπορεί να γίνει γρήγορα μέλος του rotation.

Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την απουσία του Πιέρ Κούντε. Προκρίθηκε το Καμερούν στους προημιτελικούς του Κόπα Άφρικα. Θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (29/1) τη Γκάμπια για ένα εισιτήριο για τους ημιτελικούς. Όλα δείχνουν δηλαδή ότι η δική του επιστροφή θα καθυστερήσει αρκετά.

Λογικά ο 25χρονος θα φτάσει στην Αθήνα μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά. Και θα μπει άμεσα στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας. O Κανέ έρχεται στον Ολυμπιακό έχοντας μία πολύ γεμάτη σεζόν ως τώρα με την – πρώην πλέον – ομάδα του αφού μετράει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει και ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ