Το μεγάλο πρόβλημα του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ – Ποιες μεταγραφές… κερδίζουν

Το μεγάλο πρόβλημα του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ – Ποιες μεταγραφές… κερδίζουν

Το ευρωπαϊκό ματς με την Μίντιλαντ απέχει μόλις λίγες μέρες, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προβληματίζεται.

«Πονοκεφαλιάζει» ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει Μίντιλαντ. Στις 2 Φεβρουαρίου, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταθέσει στην UEFA την ευρωπαϊκή λίστα για τις αναμετρήσεις του Conference League με τους Δανούς, κάτι που έχει επιφέρει προβληματισμό στον Ρουμάνο τεχνικό.

Καταρχάς, αν ο Δικέφαλος αποκλείσει την Μίντιλαντ και συνεχίσει στη διοργάνωση, δε θα έχει δικαίωμα αλλαγής στην ευρωπαϊκή του λίστα. Μέχρι το τέλος του δρόμου, θα πορευτεί με τα ονόματα της 2ας Φεβρουαρίου. Αυτή τη στιγμή, έχει δικαίωμα μόνο για τρεις αλλαγές στην λίστα Α όπου μπορει να έχει μέχρι 25 παίκτες.

Στη φάση των ομίλων ο ΠΑΟΚ είχε δηλώσει σε αυτή τη λίστα 23 παίκτες που ήταν οι: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Σίντκλεϊ, Κωνσταντέλιας, Κούρτιτς, Βαρέλα, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μιτρίτσα, Μουργκ, Σβαμπ, Αουγκούστο, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Α.Ζίβκοβιτς. Από την ομάδα έχουν ήδη αποχωρήσει οι Σφιντέρσκι- Κωνσταντέλιας.

Κάπου εδώ λοιπόν, ξεκινάει το… ντέρμπι. Πέντε παίκτες για τρεις θέσεις στη λίστα του Conference. Τσόλακ, Σάστρε, Ζαμπά, Σοάρες και Ίνγκασον ερίζουν για τις τρεις ευρωπαϊκές θέσεις των «ασπρόμαυρων».

Μοιάζει δεδομένο πως ο Κροάτης επιθετικός και ο Ισλανδός αμυντικός θα πάρουν το… πράσινο φως από τον Λουτσέσκου. Οπότε, οι δύο νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Ζαμπά, πιθανότατα θα δώσουν μεγάλη μάχη για την τελευταία θέση της λίστας. Αναμφίβολα, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η επιλογή του Ρουμάνου κόουτς των ασπρόμαυρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ