Όταν η ΑΕΚ ανακαλύπτει όσους ο Ολυμπιακός ήθελε πριν μια… αιωνιότητα

Όταν η ΑΕΚ ανακαλύπτει όσους ο Ολυμπιακός ήθελε πριν μια… αιωνιότητα

Η ΑΕΚ κινείται για τον Εντέρ Μπαλάντα και to10.gr παρουσιάζει τις «ανακαλύψεις» της Ένωσης, που ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ καιρό πριν...

Η ΑΕΚ είναι ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού μέσου, εφόσον φυσικά βρεθεί η κατάλληλη επιλογή. Τα ονόματα που ακούγονται στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ είναι πολλά, ενώ την Τρίτη προστέθηκε ακόμη ένα, με την Ένωση να προσπαθεί να τον κάνει δικό της.

Ο λόγος για τον Εντέρ Μπαλάντα που αγωνίζεται στην Κλαμπ Μπριζ, με τους Βέλγους να κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ και επίσημη κρούση για να τον αποκτήσει άμεσα με τη μορφή δανεισμού. Η Ενωση παλεύει για να ολοκληρώσει, έστω και καθυστερημένα, την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου και έχει στραφεί στην περίπτωση του Κολομβιανού χαφ, η οποία έχει αρκετές ιδιαιτερότητες.

Ο Μπαλάντα είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται στην Μπριζ και κυρίως ένας παίκτης που ασχολήθηκε και ο Ολυμπιακός μαζί του, απλά πριν από μια… αιωνιότητα. Ο Κολομβιανός μέσος ήταν ένας παίκτης που ενδιέφερε τους ερυθρόλευκους αλλά το μακρινό 2016, χωρίς να προχωρήσει η περίπτωση του για πολλούς λόγους.

Η «ξεπερασμένη» τακτική της ΑΕΚ στις μεταγραφές όμως τον έφερε ξανά στην επικαιρότητα, με τους κιτρινόμαυρους να ασχολούνται με έναν παίκτη που οι Πειραιώτες είχαν ανακαλύψει πριν πολύ καιρό. Το οξύμωρο και περίεργο με την ΑΕΚ όμως δεν σταματάει εδώ, αφού τα τελευταία χρόνια είναι πολύ πίσω συγκριτικά με τον Ολυμπιακό (όπως και όλες οι ελληνικές ομάδες) και προσπαθεί να καλύψει το «χάντικαπ» με αρκετές επιλογές ποδοσφαιριστών που ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί 4-5-6 χρόνια πριν.

Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου το παράδειγμα του καλοκαιριού για την ΑΕΚ, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του 34χρονου Νόρντιν Άμραμπατ για τα άκρα της επίθεσης της. Έναν ποδοσφαιριστή που τον ήθελε ο Μίτσελ το 2014 στο λιμάνι! Και οι δυο αυτές περιπτώσεις δεν είναι καν οι μοναδικές που θυμίζουν… Ολυμπιακό για την ΑΕΚ, αφού η Ένωση είχε αποκτήσει πέρσι το καλοκαίρι τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που δεν υπολογιζόταν από τους Πειραιώτες και φέτος τον συμπατριώτη του Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος πέρασε και δεν… ακούμπησε στο λιμάνι.

Και τους δυο Ιρανούς που έχει η ΑΕΚ στο ρόστερ της φέτος ο Ολυμπιακός τους είχε το 2017 και με τον έναν να μην αγωνίζεται σχεδόν καθόλου. Με λίγα λόγια η ΑΕΚ σε 1,5 χρόνο έχει τρεις παίκτες που οι πρωταθλητές Ελλάδας ασχολήθηκαν το 2014 και το 2017 και «κυνηγάει» άλλον έναν που «ανακάλυψε» τώρα, ενώ ο Ολυμπιακός ήθελε το 2016!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ