«Η ΑΕΚ παρακολουθεί τον Γουίλσιρ»

«Η ΑΕΚ παρακολουθεί τον Γουίλσιρ»

Σύμφωνα με βρετανική ιστοσελίδα η ΑΕΚ παρακολουθεί τον Τζακ Γουίλσιρ ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι.

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τζακ Γουίλσιρ κάνει λόγο η αγγλική ιστοσελίδα «football.london». Οι πιθανότητες να ισχύει βέβαια στο συγκεκριμένο σενάριο δεν είναι πολλές αφού ο πρώην άσος της Άρσεναλ παραμένει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι όταν και έμεινε ελεύθερος από την Μπόρνμουθ.

Ο Γουίλσιρ έχει επίσης βαρύ ιστορικό με σειρά τραυματισμών ενώ η ΑΕΚ ψάχνει για έναν έτοιμο παίκτη που θα έρθει και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί άμεσα κάνοντας τη διαφορά. Ο 30χρονος χαφ ξεκίνησε από τις ακαδημίες των «κανονιέρηδων» με τους οποίους μετρά συνολικά 198 εμφανίσεις με 14 γκολ και 30 ασίστ, αλλά είναι μακριά από τον καλό του εαυτό εδώ και πολύ καιρό.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Τζακ Γουίλσιρ ενδιαφέρει ομάδες από την Ελλάδα και την Championship. Ο πρώην μέσος της Αρσεναλ, με την οποία είχε 198 συμμετοχές, είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι όταν έμεινε ελεύθερος από την Μπόρνμουθ και το τελευταίο διάστημα προπονείται με την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα.

Ο 30χρονος μέσος παρακολουθείται από την ιταλική Μόντσα και την ελληνική ΑΕΚ καθώς και από ομάδες της αγγλικής Championship. Βέβαια, αύριο αναμένεται να αναχωρήσει με την Αρσεναλ για ένα τουρνουά στο Ντουμπάι αλλά ενδέχεται να αποχωρήσει αν βρει ομάδα μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ