«Θέλει δανεικό τον Μιχάι η Λεγανές»

«Θέλει δανεικό τον Μιχάι η Λεγανές»

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Λεγανές θέλει να αποκτήσει τον Ενέα Μιχάι από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες.

Ο Ενέα Μιχάι δεν έχει πάρει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής μέσα στη σεζόν από τον Ρασβάν Λουτσέσκου, καθώς ο Ρουμάνος έχει δείξει να εμπιστεύεται άλλα στόπερ περισσότερο από τον Αλβανό κεντρικό αμυντικό.

Και για αυτό η Λεγανές φέρεται να ετοιμάζεται να «χτυπήσει» την πόρτα του ΠΑΟΚ για να κάνει δικό της τον Αλβανό αμυντικό. Σύμφωνα με τους Ισπανούς και συγκεκριμένα την AS, η Λεγανές θέλει να αποκτήσει τον Μιχάι από τον Δικέφαλο του Βορρά με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες.

Η ισπανική ομάδα χρειάζεται έναν στόπερ, καθώς ο Μπρούνο που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Οι άνθρωποι της Λεγανές έχουν πολυ ψηλά στη λίστα τους τον 23χρονο και δεν αποκλείεται να «στείλουν» επίσημη πρόταση στα γραφεία του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Αλβανός στόπερ δεν είναι ο μόνος αμυντικός που εξετάζει η ισπανική ομάδα τη δεδομένη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ