«Μετακόμισε» στη Σουρωτή ο ΠΑΟΚ – Τα νεότερα με Ολιβέιρα και Καντουρί

«Μετακόμισε» στη Σουρωτή ο ΠΑΟΚ – Τα νεότερα με Ολιβέιρα και Καντουρί

Οι... πολικές θερμοκρασίες ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να μεταφερθεί στη Σουρωτή και να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία του με τον Ολυμπιακό.

Σε αλλαγή… τοποθεσίας, έστω και προσωρινά, προχώρησε ο ΠΑΟΚ. Οι έντονες καιρικές συνθήκες με τις… πολικές θερμοκρασίες, υποχρέωσαν τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να… μετακομίσουν και να φύγουν από τη Νέα Μεσημβρία, συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Σουρωτή.

Παράλληλα, ο Νέλσον Ολιβεϊρα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ μόνος του γυμνάστηκε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Εξοπλισμός και ποδοσφαιριστές, λοιπόν, μεταφέρθηκαν και η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής (30.01) συνεχίζεται κανονικά μετά το αναπάντεχο ρεπό της Τρίτης (25.01).

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας.Ο Νέλσον Ολιβεϊρα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ μόνος του γυμνάστηκε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί .Την Πέμπτη (27.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής.

Δείτε το βίντεο με πλάνα από την κάμερα του με όλα όσα έγιναν στην προπόνηση κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ