Γαλλικές… σειρήνες για Μισελέν!

Γαλλικές… σειρήνες για Μισελέν!

Στα ραντάρ γαλλικού συλλόγου βρίσκεται ο Κλεμάν Μισελέν της ΑΕΚ.

Λίγες μέρες πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου και στη Γαλλία αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν για τον Μισελέν!

Οι «Στεφανουά» ψάχνονται για ενίσχυση στο δεξιό άκρο της άμυνας, με τον μπακ της ΑΕΚ να βρίσκεται στο μπλοκάκι του Πασκάλ Ντουπράζ.

Ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν γνωρίζει καλά τον αμυντικό της Ένωσης, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Τουλούζ.

 «Η Σεντ Ετιέν ενδιαφέρεται για τον Κλεμάν Μισελέν της ΑΕΚ. Μια πιθανή άφιξη του πρώην άσου της Λανς θα ήταν με τη μορφή δανείου», αναφέρουν στη Γαλλία, βάζοντας… φωτιά στην Ένωση.

Μάλιστα, το θέμα αναπαράγει και η έγκυρη lequipe. «Η Σεντ Ετιέν σκέφτεται τον Κλεμάν Μισελέν της ΑΕΚ», σημειώνει το ρεπορτάζ της lequipe και προσθέτει: «Προτεραιότητα της Σεντ Ετιέν εδώ και αρκετές εβδομάδες, είναι η απόκτηση εντός δεξιού μπακ την οποία δεν έχει ακόμη πετύχει. Μετά την αποτυχία με τον Τισεράντ, η Σεντ Ετιέν ενεργοποίησε άλλες περιπτώσεις. Μια από αυτές ο Κλεμάν Μισελέν», ενώ καταλήγει το συγκεκριμένο άρθρο τονίζοντας πως η μετακίνηση του πιθανόν θα μπορούσε να γίνει με την μορφή δανεισμού.

Το καλοκαίρι, ο 24χρονος αμυντικός αποχώρησε από την Λανς με προορισμό την Ελλάδα και τον Δικέφαλο. Με την κιτρινόμαυρη φανέλα έχει καταγράψει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ