Σοάρες: «Φανταστικό συναίσθημα να ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ»

Σοάρες: «Φανταστικό συναίσθημα να ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ»

Ο Φελίπε Σοάρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσω Ιnstagram λέγοντας πως ανυπομονεί να παίξει στην Τούμπα.

O Φελίπε Σοάρες είναι και επίσημα παίκτη του ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του βορρά» να ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πορτογάλο μέχρι το 2026.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο έως το 2026 και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από την πλευρά του ο παίκτης μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε πως δεν κρατιέται και ανυπομονεί να παίξει στέλνοντας το δικό του μήνυμα γραμμένο μάλιστα στα ελληνικά.

Χαρακτηριστικά έγραψε ο Φελίπε Σοάρες: 

«Είναι φανταστικό συναίσθημα να αποτελείς μέλος αυτής της οικογένειας! Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να νιώσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας!».

Από την πλευρά του, ο ατζέντης του ζήτησε επιτέλους να τον αφήσει ήσυχο, κάνοντας χιούμορ, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, δίνοντας τις πιο θερμές του ευχές με μια ανάρτηση του στο Ιnstagram.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ατζέντης του:

«Στις 28/6 του 2018 σε μια κρίσιμη στιγμή της καριέρας σου που μόλις είχες κλείσει τα 18, σε ρώτησα: «Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου;» Η απάντηση σου ήταν αυθόρμητη: «Εμπιστεύομαι εσένα». Τότε πήραμε μια δύσκολη απόφαση, που γνώριζα ότι θα σε διαμορφώσει ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή.

Αν και για πολλούς ήταν ένα λάθος, για εμένα και για εσένα ήταν απλά το ξεκίνημα στο μονοπάτι της επιτυχίας. Θέσαμε 4 βήματα για την καριέρα σου. Σήμερα κάναμε το τρίτο. Τρία βήματα σε 3,5 χρόνια. Δίνεις πάντα ποιότητα και δουλεύεις όσο λίγοι. Ξέρεις που πηγαίνεις.

Ήρθε η ώρα για το πρώτο σου βήμα μακριά από την Πορτογαλία, δίνοντας τα πάντα όλα. ‘Ηρθε η ώρα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο με την ίδια φιλοδοξία, με την ίδια επιμονή, με την θέληση να κερδίζεις κάθε παιχνίδι, κάθε μονομαχία. Σου αξίζουν όλα αυτά! Τώρα… άσε με να ξεκουραστώ!».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ