ΑΕΚ: Έκπληξη με Τσούμπερ!

ΑΕΚ: Έκπληξη με Τσούμπερ!

Τι αναφέρουν στην Γερμανία για το μέλλον του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ...

Ο Στίβεν Τσούμπερ αποτέλεσε το περασμένο καλοκαίρι την πιο ηχηρή μεταγραφή της ΑΕΚ, με τον Ελβετό άσο να έρχεται με φόρα από το Euro όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική του ομάδα. Το ξεκίνημά του στην Ένωση ήταν εντυπωσιακό, με πέντε γκολ και δύο ασίστ στους πρώτους δύο μήνες, ωστόσο στην πορεία ήρθε μία πτώση στην απόδοσή του.

Στα τελευταία ματς, με αποκορύφωμα αυτό κόντρα στον Ατρόμητο όπου επέστρεψε και πάλι στα γκολ, ο Τσούμπερ έδειξε να βρίσκει ξανά τη φόρμα του. Με αφορμή την εξαιρετική του παρουσία με τα κιτρινόμαυρα, οι Γερμανοί ασχολήθηκαν με το μέλλον του, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα πως ο Δικέφαλος θα πληρώσει τη ρήτρα και θα τον κάνει δικό του.

Θυμίζουμε ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήρθε το καλοκαίρι ως δανεικός στην ΑΕΚ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έχει ρήτρα κοντά στα δύο εκατ. ευρώ. Ο Τσούμπερ έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Ένωση το οποίο θα ενεργοποιηθεί από τη στιγμή που η ΑΕΚ θα καταβάλει την ρήτρα αγοράς του. Κάτι για το οποίο εμφανίζεται σχεδόν σίγουρη η εφημερίδα «Frankfurter Rundschau» που ασχολείται με το ρεπορτάζ των «Αετών».

«Ο ελληνικός σύλλογος έχει εξασφαλίσει οψιόν αγοράς του Τούμπερ. Εάν επιστρέψει στην Άιντραχτ θα είχε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023, αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί αυτό. Η μετακίνησή του στην ΑΕΚ έχει αποδώσει καρπούς. Το πιο πιθανό είναι ο ελληνικός σύλλογος να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του στο τέλος της σεζόν και ο Ελβετός να παραμείνει στην ΑΕΚ», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Γερμανοί και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ