Ακραίο σενάριο για Γάλλο αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό (Vid)

Ακραίο σενάριο για Γάλλο αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό (Vid)

Ποιός είναι ο Γάλλος αριστερός μπακ που φέρεται να απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό;

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του αποκλειστικά στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (30/1, 19:30), όμως τα σενάρια και η μεταγραφολογία δίνουν και παίρνουν σχετικά με τους ερυθρόλευκους.

Οι Πειραιώτες παρακολουθούν στην αγορά περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας τους, καθώς ο Όλεγκ Ρέαμπτσιοκ από την αρχή της σεζόν παίζει ασταμάτητα και ένας από τους παίκτες που φέρεται να απασχολεί τον σύλλογο είναι ο Χακίμ Γκενούς.

Ο 21χρονος άσος γεννήθηκε στην Γαλλία, αλλά έχει ρίζες από την Αλγερία και ανήκει στην Αούστρια Λουστενάου, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Αυστρίας. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα το «footmercato.net», ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωση του, με τον Φρανσουά Μοντεστό να είναι για ακόμη μια φορά το πρόσωπο-κλειδί.

Ο Γάλλος που έχει φέρει στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια σπουδαία ταλέντα έχει κάνει τη σχετική έρευνα γύρω από την περίπτωση του 21χρονο Γαλλοαλγερινού μπακ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Μάλιστα λέγεται ότι ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει την πλευρά τόσο του παίκτη, αλλά και της Αούστρια Λουστενάου, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Το σενάριο αυτό τη δεδομένη στιγμή φαντάζει κάπως ακραίο, ωστόσο ο Γκενούς έχει στοιχεία που αρέσουν στον Πέδρο Μαρτίνς. Πρόκειται για έναν αρκετά επιθετικό μπακ που έχει εξαιρετική σέντρα, ενώ είναι ταχύτατος τόσο με την μπάλα, αλλά και χωρίς αυτή. Είναι ιδιαίτερα προσηλωμένος και ικανός και στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ είναι αναντικατάστατος στην αυστριακή ομάδα, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας (δεύτερη κατηγορία Αυστρίας), ενώ το πρωτάθλημα βρίσκεται στην χειμερινή του διακοπή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός μπακ έχει φύσει επιθετικές αρετές, ενώ θυμίζει κάτι από Κώστα Τσιμίκα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα λοιπόν, ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του, ενώ δεν «παίζει» μόνος του, αφού υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή τόσο από την Ελβετία αλλά και από τη Γερμανία.

Το συμβόλαιο του Γκενούς με την Αούστρια λήγει το καλοκαίρι του 2023, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 18 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ. Ο Γαλλοαλγερινός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νανσί, ενώ έχει αγωνιστεί στη Ζυρίχη και στην Έρντινγκεν στη Γερμανία, προτού πάει ως ελεύθερος στην αυστριακή ομάδα. Όσον αφορά την εθνική ομάδα, είναι διεθνής με τις Κ16 και Κ17 της Γαλλίας έχοντας από 10 και 12 συμμετοχές αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ