Αλεξανδρής : «Εννιά χρόνια ψευτιάς, συγγνώμη για τα κάλπικα γκολ»

Αλεξανδρής : «Εννιά χρόνια ψευτιάς, συγγνώμη για τα κάλπικα γκολ»

Ο Αλέξης Αλεξανδρής έκανε νέο ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απαντώντας επί της ουσίας σε όσους τον επικρίνουν. Μετά την ανάρτησή του νωρίτερα, ο παλαίμαχος επιθετικός ανέβασε νέο ποστ χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως άμπαλο και άσχετο, ενώ ζητά συγγνώμη για τα γκολ που έχει πετύχει, με εμφανώς ειρωνική διάθεση. Αναλυτικά το ποστάρισμα: «9χρονια […]

Ο Αλέξης Αλεξανδρής έκανε νέο ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απαντώντας επί της ουσίας σε όσους τον επικρίνουν. Μετά την ανάρτησή του νωρίτερα, ο παλαίμαχος επιθετικός ανέβασε νέο ποστ χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως άμπαλο και άσχετο, ενώ ζητά συγγνώμη για τα γκολ που έχει πετύχει, με εμφανώς ειρωνική διάθεση.

Αναλυτικά το ποστάρισμα:

«9χρονια ψευτιάς..130γκολ πέτσινα αντικανονικά, συγγνώμη από όλους για τα κάλπικα αυτά γκολ από έναν άμπαλο κ άσχετο ποδοσφαιριστή … και ξέχασα να πω ότι κατηγορούμαι και για τρία πέναλτι σ αυτά τα 25 χρόνια καριέρας κ δυσφήμησα το τέλειο ελληνικό ποδόσφαιρο ντροπή μου…που ανέχτηκα τις πέτρες τα ξύλα τις ύβρεις τα μπουκάλια απ’ τα χέρια των ηθικών φιλάθλων σε όλα τα γήπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου…….Υ.Γ. Συγγνώμη απ’ την ΒΈΡΟΙΑ. .ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΛΛΙΘΈΑ ΛΆΡΙΣΑ Κ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Κ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ