Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα και τον Αμπντουλαγιέ Νταμπό

Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα και τον Αμπντουλαγιέ Νταμπό

Νέα έξυπνη βόμβα ενεργοποιεί Ολυμπιακός κλείνοντας άμεσα τον 20χρονο μέσο Αμπντουλαγιέ Νταμπό, όποιος έρχεται άμεσα στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι. Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τη μεταγραφική τους δραστηριότητα και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία ολοκληρώνουν άμεσα την απόκτηση ενός ακόμη εξαιρετικά ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, καθώς συμφώνησαν και φέρνουν στην Ελλάδα τον Αμπντουλαγιέ Νταμπό.

Ο Νταμπό αποτελεί γέννημα θρέμμα της Ναντ, στην οποία αγωνίζεται ως και σήμερα. Ο 20χρονος (04/03/2001) Γάλλος αποτελεί συνέχεια των μεταγραφικών επιλογών του Ολυμπιακού από τη Γαλλία και αναμένεται να είναι το δεύτερο χτύπημα των ερυθρόλευκων από τη γαλλική αγορά μετά την πρόσφατη απόκτηση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη Ολυμπιακός παρακολουθεί εδώ και καιρό την περίπτωση του και έφτασε σε συμφωνία με τον εκπρόσωπο του ώστε να ενταχθεί άμεσα στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Το συμβόλαιο του Νταμπό με τη Ναντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι ωστόσο Ολυμπιακός φέρεται να έφτασε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και παράλληλα συζητάει με την ομάδα του ώστε να του επιτραπεί να ενταχθεί από τώρα τους πειραιώτες.

Από την πλευρά του παίκτη τονίζεται ότι είτε σήμερα το βράδυ δείτε αύριο όταν μπω θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Σημεία του είναι να ενταχθεί από τώρα στο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδος και αυτό φέρεται να ξεκαθάρισε και στη διοίκηση της Ναντ η οποία προσπάθησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του χωρίς επιτυχία.

Ο Νταμπό προσέλκυσε πέρυσι το ενδιαφέρον της Γιουβέντους η οποία και τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Η μεγάλη κυρία μάλιστα προσπάθησε να τον διατηρήσει στο δυναμικό της δεύτερης ομάδας το καλοκαίρι ωστόσο δεν βρήκε οικονομική συμφωνία με την ομάδα του εικοσάχρονου μέσου. Ακριβώς επειδή ο ίδιος αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Ναντ πέρασε το πρώτο μισό της φετινής σεζόν στη δεύτερη ομάδα της.

Σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Νταμπό πρόκειται για έναν σύγχρονο χαφ με δημιουργική ικανότητα που αγωνίζεται κυρίως στις θέσεις 8 και 10 ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα άκρα της επίθεσης λόγω ταχύτητας και τεχνικής κατάρτισης. Δεν είναι σαφές εάν ο Ολυμπιακός τον αποκτά για να τον έχει άμεσα στην πρώτη ομάδα ή αν λόγω της παρουσίας πολλών ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς θα βοηθήσει σε πρώτη φάση τον Ολυμπιακό Β.

Όπως και να έχει πάντως πρόκειται για ακόμη μία απόδειξη ότι ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο, τη γνώση και την ικανότητα να αποκτά ταλαντούχους παίκτες από σημαντικά πρωταθλήματα και σημαντικές ομάδες φροντίζοντας και για το παρόν και για το μέλλον του. Ο Νταμπό είναι μία ακόμη τέτοια περίπτωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΓΙΕ ΝΤΑΜΠΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ