Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Νταμπό

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Νταμπό

Στην Αθήνα αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Αμπντουλαγιέ Νταμπό. Προσγειώνεται στις 16:30 με πτήση από το Παρίσι.

Ασταμάτητος στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη είναι ο Ολυμπιακός, καθώς μετά την επισημοποίηση της κίνησης του Ζοάο Καρβάλιο to10 σας αποκάλυψε πως οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν και στην απόκτηση του 20χρονου μέσου, Αμπντουλαγιέ Νταμπό!

Μία ακόμη ενίσχυση που δείχνει το όραμα και το πλάνο που υπάρχει στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στη γαλλική αγορά που τα τελευταία χρόνια τον έχει βγάλει… ασπροπρόσωπο και ο Ναμπό πρόκειται για άλλη μία τέτοια περίπτωση.

Ένας ποδοσφαιριστής που είχε «γυαλίσει» και στη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι η οποία και τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Η Γηραιά Κυρία δεν μπόρεσε όμως να τον κρατήσει, καθώς δεν βρήκε τη «χρυσή τομή» με την πλευρά του 20χρονου. Έτσι, ο Ολυμπιακός κινήθηκε έξυπνα και κατάφερε να «κλείσει» τον Ναμπό ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 16:30 αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση από το Παρίσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ