Η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ

Η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ

Με το ντέρμπι της Τούμπας να δεσπόζει στο πρόγραμμα, η εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο, φαντάζει ως η τελευταία ευκαιρία των «κιτρινόμαυρων» να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Το τελευταίο διάστημα, η ΑΕΚ εμφανίζει καλύτερη εικόνα στα εκτός έδρας ματς, παρά στα εντός. Μετά την Τούμπα, όπου ο Δικέφαλος δεν κατάφερε στις λεπτομέρειες να πάρει τη νίκη, η ΑΕΚ ήταν… άλλη ομάδα και στο Περιστέρι, επικρατώντας του Ατρομήτου. Το… σύνδρομο του Ολυμπιακού Σταδίου έχει «χτυπήσει» την Ένωση, με τον Αργύρη Γιαννίκη να μη θέλει να γίνει θεατής στο ίδιο έργο.

Κόντρα στον Βόλο, οι «κιτρινόμαυροι» θα επιχειρήσουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό στατιστικό των δύο συνεχόμενων ηττών. ΟΦΗ και Παναιτωλικός έκαναν παρέλαση στο ΟΑΚΑ, πληγώνοντας το γόητρο και τη βαθμολογική θέση της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη.

Κακά τα ψέματα, το σημερινό ματς είναι η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ στο εφετινό πρωτάθλημα. Με νίκη επί της ομάδας της Μαγνησίας, η Ένωση θα προσπεράσει τον ΠΑΟΚ και θα μειώσει την απόσταση από την κορυφή και τον Ολυμπιακό. «Ασπρόμαυροι» και «ερυθρόλευκοι» διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τούμπα και ενδέχεται η ΑΕΚ να είναι η κερδισμένη της βραδιάς.

Οι ελπίδες για κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα, είναι πολύ πιθανό να χάθηκαν στα ματς με ΟΦΗ και Παναιτωλικό. Ωστόσο, δεν αποκλείεται με το τέλος της σημερινής αγωνιστικής, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να έχει παραμείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

ΑΕΚ: Έκπληξη με Τσούμπερ! | to10.gr

«Βουνό» τα προβλήματα

Το τελευταίο διάστημα, η λέξη «ατυχία» συνοδεύει παντού την ΑΕΚ. Κορωνοϊός και τραυματισμοί… γονάτισαν τον Δικέφαλο, με τον Αργύρη Γιαννίκη να «χάνει» πολύτιμα γρανάζια. Παράλληλα, μην ξεχνάμε και την απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσαν οι «κιτρινόμαυροι» αρχές της βδομάδας, με την κακοκαιρία «Ελπίδα» να τους δημιουργεί τεράστια προβλήματα.

Η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, με τον Έλληνα κόουτς να στερείται τις υπηρεσίες αρκετών παικτών. Μάνταλος και Άμραμπατ βρίσκονται νοκ άουτ για την ΑΕΚ, με τον Γιαννίκη να μην έχει την ευκαιρία να ανακατέψει την… τράπουλα στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Αντρέ Σιμόες και Όγκνιεν Βράνιες είναι τα δύο τελευταία ονόματα της «κιτρινόμαυρης» κακοδαιμονίας, ενώ εκτός παραμένει και ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Παράλληλα, ο κόουτς του Δικεφάλου δε θα έχει στη διάθεσή του, ούτε τους Ιρανούς ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής τους ομάδας.

Παραμένουν αποκλεισμένοι Γιαννίκης, Δημητριάδης- Με τα πόδια σε ξενοδοχείο παίκτες της ΑΕΚ | to10.gr

Με αυτά τα δεδομένα, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αναμένεται να υπερασπιστεί τα κιτρινόμαυρα γκολποστ, με τον Αυστριακό τερματοφύλακα να αγωνίζεται ξανά για πρώτη φορά από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τζαβέλλας και Μήτογλου θα είναι το κεντρικό δίδυμο, με τους Ρότα και Μισελέν στα άκρα. Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι αναμένεται να πάρουν θέση στο χώρο του κέντρου, με τον Γέβτιτς να κινείται λίγο πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο. Τσούμπερ και Γκαρσία θα βρεθούν στα φτερά της επίθεσης, με τον Σέρχιο Αραούχο να είναι ο μοναδικός προωθημένος του Δικεφάλου.

Το… ταμείο θα γίνει στο τέλος της βραδιάς για την ΑΕΚ. Για να ρίξει όμως «ματιές» στο ντέρμπι της Τούμπας, θα πρέπει πρώτα να κάνει το καθήκον της κόντρα στον Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ