Να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες θέλει η ΑΕΚ!

Να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες θέλει η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στο ΟΑΚΑ (30/1, 17:15) με στόχο την επιστροφή της στις εντός έδρας νίκες.

Πέρα από το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, το σημερινό πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής της Superleague 1 περιλαμβάνει τρεις ακόμα αναμετρήσεις.

Το απόγευμα της Κυριακής (30/1, 17:15) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στο ΟΑΚΑ, με την Ένωση να θέλει την επιστροφή της στα εντός έδρας «τρίποντα», μετά από δύο συνεχόμενες ήττες-σοκ κόντρα σε ΟΦΗ και Παναιτωλικό.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν πως θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν βαθμολογικές απώλειες, που θα προκύψουν από το ντέρμπι των «ασπρόμαυρων» με την ομάδα του Πειραιά.

Από την άλλη, οι Θεσσαλοί προέρχονται από τη βαριά ήττα (0-4) στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ και βρίσκονται στη 10η θέση με 21 πόντους, δηλαδή στο -6 από την εξάδα.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Αργύρης Γιαννίκης καλείται να διαχειριστεί πολλά προβλήματα, καθώς οι Βράνιες, Μάνταλος, Άμραμπατ, Τσιντώτας, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Λάτσι, αλλά και οι διεθνείς Ανσαριφάρντ και Μοχαμάντι θα είναι εκτός.

Βέβαια και για τον Κώστας Μπράτσο δεν είναι όλα ρόδινα, καθώς η ομάδα του θα κατέβει με μόλις έναν τερματοφύλακα.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15:00 ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Άρη, με τις δύο ομάδες να είναι σε πολύ διαφορετική κατάσταση η μία με την άλλη.

Από τη μία η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, προέρχεται από ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του ΟΦΗ, ενώ οι Θεσσαλονικείς μετρούν τρεις σερί λευκές ισοπαλίες με τη Λαμία, με την τελευταία να συνοδεύεται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, οι Αγρινιώτες είναι σε πιο δύσκολη κατάσταση, με τους Ντίας, Λάρσον, Κορνέλιους, Λιάβα και Βαρόνε να μην υπολογίζονται.

Για τους «κιτρινόμαυρους» είναι λίγο πιο απλά τα πράγματα αφού μόνο ο Μπερτόγλιο δεν προπονήθηκε, με αποτέλεσμα να μην είναι καν στις επιλογές.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στους «Ζωσιμάδες» σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ