Ολυμπιακός: Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας για Λοβέρα

Ολυμπιακός: Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας για Λοβέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ομόνοια και η ΑΕΚ Λάρνακας ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Στη μεταγραφική λίστα δύο κυπριακών ομάδων βρίσκεται το όνομα του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να έχει… πέραση στη Μεγαλόνησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο σύλλογοι που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 22χρονου άσου των Πειραιωτών είναι οι Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας. Οι δύο κυπριακές ομάδες έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Μαξιμλιάνο Λοβέρα και επιθυμούν τον δανεισμό του Λατινοαμερικάνου μεσοεπιθετικού έως το τέλος της σεζόν. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Αργεντινού, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, έχοντας ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Ρασίνγκ Κλουμπ.

Με τη φανέλα της αργεντίνικης ομάδας αγωνίστηκε σε 36 αναμετρήσεις, έχοντας 6 ασίστ, ενώ μετά την επιστροφή στον Ολυμπιακό έχει 2 συμμετοχές. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε στον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, καταγράφοντας συνολικά μόλις 19 λεπτά συμμετοχής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ συνολικά με τους Πειραιώτες έχει 36 συμμετοχές, με 2 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ