Σα Πίντο για αποχώρηση Σοάρες: «Η ομάδα πήρε απόφαση… ανάγκης»

Σα Πίντο για αποχώρηση Σοάρες: «Η ομάδα πήρε απόφαση… ανάγκης»

Ο κόουτς της Μορεϊρένσε, Ρικάρντο Σα Πίντο, σχολίασε τη μετακίνηση του Σοάρες στον ΠΑΟΚ.

Για τη μεταγραφή του Φίλιπε Σοάρες στον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο κόουτς της Μορεϊρένσε, δήλωσε πως η παραχώρηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή στον Δικέφαλο ήταν μια απόφαση… ανάγκης από τον σύλλογο, ενώ σχολίασε και την έλευση του Κέβιν Μιραλάς.

«Η Πορτογαλία είναι γεμάτη από ταλέντα και βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων χωρών και συλλόγων με μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες. Είμαι ένας εργαζόμενος του κλαμπ και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχω. Δεν ήθελα να φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που πουλάω τους παίκτες και τρέχω το κλαμπ.

Πιθανόν, το κλαμπ έπρεπε να πάρει αυτές τις αποφάσεις όχι γιατί το ήθελε, αλλά από ανάγκη. Πρέπει να δεχόμαστε την πραγματικότητα και να δουλεύουμε με αυτά που έχουμε, πιστεύοντας στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών. Αν μπορούμε να προσθέσουμε αξία στην ομάδα, προφανώς και θα το κάνουμε», όπως είπε αναφορικά με τον Φιλίπε Σοάρες, ενώ για τον Κέβιν Μιραλάς, σχολίασε;

«Δεν ήταν εύκολο για έναν παίκτη του επιπέδου του Μιραλάς να έρθει στη Μορεϊρένσε αν έπαιζε βασικός σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Δεν θα μπορούσαμε ούτε να τον αποκτήσουμε, πόσο μάλλον να του πληρώσουμε τον μισθό του.

Ο Κέβιν Μιραλάς έκανε μια οικονομική θυσία προκειμένου να έρθει στη Μορεϊρένσε. Δεν έχει παίξει εδώ για καιρό και αυτό είναι ένα μειονέκτημα για αυτόν αλλά και για εμάς. Δεν έχει τον ιδανικό ρυθμό παιχνιδιού για να μπει αμέσως στην ομάδα και να μας βοηθήσει, αλλά θα τον βοηθήσουμε να ενσωματωθεί, ώστε να φτάσει γρήγορα στη φόρμα που μπορεί και θέλει. Είναι μια διαδικασία που θα πάρει δύο με τρεις εβδομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ