Ολυμπιακός : Μόνο νίκες μέχρι το φινάλε

Ολυμπιακός : Μόνο νίκες μέχρι το φινάλε

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έλεγαν στου Ρέντη πως θέλουν να πετύχουν πέντε νίκες στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στην διάθεση του Γκαρθία οι διεθνείς και το μήνυμα του Φορτούνη για την επιστροφή στην δράση. Αύριο θα δείξει εντεκάδα ο Γκαρθία για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό στην 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς στη Λιβαδειά, με τον τεχνικό της ομάδας του λιμανιού, Όσκαρ Γκαρθία να υπολογίζει πλέον και στους διεθνείς. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν φυσικά να πετύχουν πέντε νίκες στα πέντε εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος και στο φινάλε θα κάνουν «ταμείο». Αυτό έλεγαν άλλωστε και οι παίκτες στις συζητήσεις τους τις δύο τελευταίες μέρες στου Ρέντη ενώ και ο Γκαρθία ζήτησε από τους ερυθρόλευκους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η απουσία πολλών διεθνών, δεν επέτρεψε στον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία να φανερώσει τις σκέψεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο σαββατιάτικο παιχνίδι στην Λιβαδειά. Όλα πάντως δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός θα δείξει πράγματα στην αυριανή προπόνηση των πειραιωτών αναφορικά με την βασική εντεκάδα που θα χρησιμοποιήσει απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο Γκαρθία θα μιλήσει φυσικά και πάλι με τους διεθνείς για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται αν και όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα είναι στην διάθεση του Καταλανού τεχνικού. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από το μήνυμα του Κώστα Φορτούνη στα social media, καθώς ο αρχηγός των πρωταθλητών έγραψε χαρακτηριστικά «πίσω στην δράση».

Όπως προαναφέραμε στόχος του Ολυμπιακού είναι να πετύχει πέντε νίκες μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και ο Γκαρθία επισήμανε στους παίκτες πως θέλει να δει προσπάθεια και ένταση στις προπονήσεις Πέμπτης και Παρασκευής. Ο Ισπανός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή των ερυθρόλευκων μετά την μεθαυριανή προπόνηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ