«Μελισσανίδη να ντρέπεσαι, μας έκανες μικρή ομάδα» (pics)

«Μελισσανίδη να ντρέπεσαι, μας έκανες μικρή ομάδα» (pics)

«Χαμός» στα social media της ΑΕΚ, με τους φιλάθλους της ομάδας να ζητάνε εξηγήσεις από τους πάντες και να «κυκλώνουν» ξανά τον Δημήτρη Μελισσανίδη, θεωρώντας τον βασικό υπαίτιο για τα ντροπιαστικά αποτελέσματα της ομάδας.

Μία συνηθισμένη Κυριακή για τον οργανισμό της ΑΕΚ. Όπως και στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια απέναντι σε ΟΦΗ και Παναιτωλικό, έτσι και σήμερα κόντρα στον Βόλο, η Ένωση ηττήθηκε με 2-1 και γνώρισε την τρίτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα!

Και όπως σε κάθε ήττα των «κιτρινόμαυρων», οι φίλαθλοι της ομάδας ζητάνε τα ρέστα από τους υπέυθυνους. Τόσο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη τον οποίο θεωρούν υπαίτιο της τραγικής εικόνας που παρουσιάζει και φέτος η ΑΕΚ, όσο και τον Αργύρη Γιαννίκη τον οποίο θέλουν εκτός ομάδας και με τη… βούλα!

«Μελισανίδη να ντρέπεσαι μας έκανες μικρή ομάδα», «Τίγρη πούλα» και «Τίγρη βάλε χρήμα θα ρεζιλευτούμε του χρόνου» είναι μερικά από τα πολλά μηνύματα των φιλάθλων της ΑΕΚ που για άλλη μια φορά βάζουν στο στόχαστρο τους τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης.

Από την άλλη, μέσα στα πολλά μηνύματα βρίσκεται φυσικά και το όνομα του Αργύρη Γιαννίκη για τον οποίο οι οπαδοί της ΑΕΚ ζητάνε να παραιτηθεί όσο πιο σύντομα γίνεται. «Γιαννίκη πρέπει να παραιτηθείς από μόνος σου», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας απεγνωσμένος οπαδός της ΑΕΚ, ενώ ένας άλλος έγραψε «Ταβερνιάρη φύγε τώρα».

Δείτε τα μηνύματα των φιλάθλων της ΑΕΚ στα social media:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ