Δεν έχει ξαναγίνει: 3η συνεχόμενη ήττα με 1-2 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! (Vids)

Δεν έχει ξαναγίνει: 3η συνεχόμενη ήττα με 1-2 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! (Vids)

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την ΑΕΚ και το ΟΑΚΑ, καθώς οι κιτρινόμαυροι έχουν τρεις σερί ήττες εντός έδρας με το ίδιο σκορ.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε ακόμη μια κάτω του μετρίου εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, ηττήθηκε και από τον Βόλο με 2-1 και ουσιαστικά έμεινε μια και καλή εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Οι κιτρινόμαυροι ήταν απογοητευτικοί για άλλη μια φορά εντός έδρας και με δυο γκολ του Τομ Φαν Βέερτ γνώρισε την «ψυχρολουσία» στο άδειο ΟΑΚΑ.

Το απίστευτο ωστόσο που έχει συμβεί με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι ότι κατάφερε να έχει τρεις σερί εντός έδρας ήττες με το ίδιο σκορ στα τελευταία ματς, την ώρα που μακριά από την έδρα της μετράει τρείς σερί νίκες.

Συγκεκριμένα, η Ένωση έχει χάσει με 2-1 στο ΟΑΚΑ τόσο από τον ΟΦΗ στις 20 Δεκεμβρίου, ενώ στις 16 Γενάρη ηττήθηκε και από τον Παναιτωλικό με το ίδιο σκορ. Και στα δυο αυτά ματς η ΑΕΚ προηγήθηκε ωστόσο κατάφερε να ηττηθεί με 2-1. Κι αν κανείς νόμιζε ότι ήταν τυχαίο, ξανασυνέβη και σήμερα, με την Ένωση να χάνει και από τον Βόλο με 2-1.

Η μοναδική διαφορά είναι ότι στο αποψινό ματς η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς με γκολ του Φαν Βέερτ, ισοφάρισε ο Αραούχο, όμως ο Ολλανδός φορ της ομάδας της Μαγνησίας κατάφερε να σκοράρει ξανά στο 85ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και να δώσει μια τεράστια νίκη στον Βόλο και να αφήσει την ΑΕΚ στην… εσωστρέφεια, αλλά και εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Η ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ:

Η ήττα από τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ:

Η ήττα από τον Βόλο στο ΟΑΚΑ:

Το 1-1 της ΑΕΚ:

Το 1-2 από τον Φαν Βέερτ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ