Ολυμπιακός: Το εντυπωσιακό σερί συνεχίζεται…

Ολυμπιακός: Το εντυπωσιακό σερί συνεχίζεται…

Οι Ερυθρόλευκοι είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα 25 σερί ματς (19 φέτος+6 πέρσι), έχοντας 18 νίκες και 7 ισοπαλίες.

Ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος έκανε το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήρθε ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ 1-1, στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Πειραιώτες διατήρησαν το +9 από τον Δικέφαλο του Βορρά και συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Ερυθρόλευκοι στα 19 ματς που έχουν δώσει (σ.σ είχε αναβληθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω κορωνοϊού), έχουν 14 νίκες και 5 ισοπαλίες. Μια συγκομιδή που τους έχει φέρει στην κορυφή με 47 βαθμούς. Την ώρα που οι δύο έτεροι διεκδικητές του τίτλου έχουν από δεχθεί αμφότεροι από 5 ήττες, με τον ΠΑΟΚ να έχει μαζέψει μέχρι τώρα 38 πόντους και την ΑΕΚ 36 βαθμούς.

Αν προσθέσει κανείς μάλιστα τα περσινά παιχνίδια των πλέι οφ, οι Ερυθρόλευκοι πλέον είναι 25 παιχνίδια αήττητοι στο πρωτάθλημα. Τελευταία φορά που ηττήθηκε η ομάδα του μεγάλου λιμανιού ήταν στις 18 Απριλίου από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-0, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Μετά την αναμέτρηση με τους Ασπρόμαυρους ακολούθησαν άλλα 6 παιχνίδια για τα πλέι οφ, στα οποία οι Πειραιώτες είχαν 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Στα 25 παιχνίδια που παραμένουν αήττητοι οι πρωταθλητές έχουν 18 νίκες και 7 ισοπαλίες, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι καλύτερη από τους εγχώριους αντιπάλους τους και δίκαια οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Του τρίτου συνεχόμενου και 47ου συνολικά στην πλούσια ιστορία τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε αυτό το διάστημα οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν μεταξύ άλλων εντός έδρας την ΑΕΚ με 2-0, τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 4-1, τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο με 2-1 και την Ενωση στο ΟΑΚΑ με 3-2. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό σερί 25 παιχνιδιών χωρίς ήττα για τους Πειραιώτες, που συνεχίζουν την φετινή περιπέτειά τους, με στόχο στο τέλος της σεζόν να σηκώσουν στον ουρανό του Καραϊσκάκη το βαρύτιμο τρόπαιο.

Τα περσινά παιχνίδια στα πλέι οφ:

Τα φετινά παιχνίδια στη Superleague:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ