Γυρίζει Αθήνα ο Μπουζούκης, διαφωνία Παναθηναϊκού – Ζούλτε Βάρεγκεμ

Γυρίζει Αθήνα ο Μπουζούκης, διαφωνία Παναθηναϊκού – Ζούλτε Βάρεγκεμ

Ο Γιάννης Μπουζούκης πήγε στο Βέλγιο, ήταν έτοιμος να υπογράψει με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, αλλά οι διαπραγματεύσεις πάγωσαν.

Ταξίδεψε στο Βέλγιο, τα είχε βρει σε όλα με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, είχε υπάρξει και συμφωνία του Παναθηναϊκού με τους Βέλγους, ωστόσο η μεταγραφή του Γιάννη Μπουζούκη… σκάλωσε την τελευταία στιγμή.

Με τον παίκτη να βρίσκεται εκεί, υπήρξε διαφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και των Βέλγων με αποτέλεσμα ο νεαρός μέσος να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό και πάλι την Αθήνα, χωρίς να έχει προκύψει συμφωνία. Αυτό δε σημαίνει πως θα μείνει ο Έλληνας μέσος στον Παναθηναϊκό, αφού οι Βέλγοι είναι πιθανό να συνεχίσουν τη διαπραγμάτευση, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ενδιαφέρον και από άλλον σύλλογο την τελευταία στιγμή.

Πλην όμως, αυτή τη στιγμή ο Μπουζούκης επιστρέφει στην Ελλάδα και θα δείξουν οι επόμενες ώρες αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό έως και το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του ή αν θα βρει τελικά άλλη ομάδα.

Από ‘κει και πέρα και όσον αφορά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει ήδη στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ