«Τόσα θέλει ο Ολυμπιακός για να δώσει τον Ονιεκούρου» – Τι αποκαλύπτουν οι Τούρκοι

«Τόσα θέλει ο Ολυμπιακός για να δώσει τον Ονιεκούρου» – Τι αποκαλύπτουν οι Τούρκοι

Ποια είναι η πρόταση που κατέθεσε η Μπασάκσεχιρ στον Ολυμπιακό για τον Ονιεκούρου και πόσα ζήτησαν οι Πειραιώτες, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου παραμένει σε περίοπτη θέση στα ρεπορταζ των τούρκικων ιστοσελίδων, με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα μάλιστα να αποκαλύπτουν την πρόταση που έχει καταθέσει η Μπασάκσεχιρ στον Ολυμπιακό για τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν στο εξωτερικό, η τούρκικη ομάδα πρόσφερε 2.5 εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες για τον Αφρικανό εξτρέμ, αλλά οι Ερυθρόλευκοι ζήτησαν 4.5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον διεθνή άσο. Αν ισχύουν όσα αναφέρουν στην Τουρκία, υπάρχει διαφορά δύο εκατ. ευρώ, που δύσκολα θα καλυφθεί μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χένρι Ονιεκούρου έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Κόπα Αφρικα με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενώ μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 21 αγώνες με τα ερυθρόλευκα, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Πειραιώτες τον είχαν αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι από την Μονακό, ενώ το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ