Στην Αθήνα ο Φράνσον για την ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο Φράνσον για την ΑΕΚ

Μεγάλη ανατροπή στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, με τον Αλεξάντερ Φράνσον να έρχεται άμεσα στην Αθήνα.

Ολική ανατροπή στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, με την Ένωση να προχωράει στην απόκτηση του Αλεξάντερ Φράνσον!

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη κάνει δικό της τον 27χρονο χαφ, κλείνοντας την «τρύπα» στο χώρο του «κιτρινόμαυρου» κέντρου.

Ο πρώην παίκτης της Νόρκεπινγκ τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιβεβαιώνουν τη μεταγραφή.

Η μεταγραφή του Φράνσον βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης, με τον νεαρό μέσο να αναμένεται άμεσα στη χώρα μας. Είναι μια περίπτωση που δούλευαν εδώ και καιρό στην Ένωση και χθες, φάνηκε να «χαλάει». Ωστόσο, σήμερα υπήρξε επαναπροσέγγιση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με τον Δικέφαλο να τελειώνει τη μεταγραφή με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Φράνσον έχει μείνει ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ από τις 31 Δεκεμβρίου και έρχεται στην ΑΕΚ για να προσφέρει ποιότητα στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Με τη σουηδική Νόρκεπινγκ κατέγραψε 101 συμμετοχές, σημειώνοντας και οκτώ γκολ. Ο Φράνσον έχει περάσει από τη Βασιλεία και τη Λωζάνη, ενώ μετράει και 8 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας.

Ο 27χρονος παίκτης αγωνίζεται τόσο στο «6» όσο και στο «8», ενώ σύμφωνα με τους Σουηδούς, το συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ θα έχει διάρκεια 1.5 έτους.

Δείτε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ