Γκάρι Ροντρίγκες: «Απόλαυσα το Κόπα Άφρικα, είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»

Γκάρι Ροντρίγκες: «Απόλαυσα το Κόπα Άφρικα, είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»

Ο Γκάρι Ροντρίγκες επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Πράσινο Ακρωτήρι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και επέστρεψε πλέον ξανά στην ομάδα και τίθεται εκ νέου στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο μέσος του Ολυμπιακού στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα ανέφερε ότι είναι έτοιμος να παίξει καλά και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό εν όψει της συνέχειας σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιπλέον μίλησε και για τον Σισέ που συνεχίζει στο Κόπα Άφρικα και δήλωσε πως θα θυμώσει αν δεν κατακτήσει το τρόπαιο μιας και τους απέκλεισε η Σενεγάλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκάρι Ροντρίγκες: 

«Είμαι καλά, χαίρομαι που επέστρεψα υγιής. Απόλαυσα τη συμμετοχή μου στο Κόπα Άφρικα για την εθνική μου ομάδα με τους συμπαίκτες μου. Τώρα είμαι έτοιμος για να παίξω καλά με τον Ολυμπιακό. Θέλω να επιστρέψω στο επίπεδο που μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα. Νιώθω έτοιμος να παίξω ακόμη και αύριο. Στο τελευταίο ματς είχα γκολ και ασίστ, οπότε ελπίζω να συνεχίσω έτσι και με τον Ολυμπιακό».

«Μακάρι να τα πάνε καλά. Είναι σε δυνατές ομάδες, τους εύχομαι καλή επιτυχία. Πιστεύω πως ένας από τους δύο θα φτάσει στον τελικό. Τώρα που ο Σισέ μάς απέκλεισε, θέλω να πάρει το τρόπαιο, αλλιώς θα θυμώσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ