Κρίστοφερ Τέλο στο «10»: «Θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα ο Φράνσον»

Κρίστοφερ Τέλο στο «10»: «Θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα ο Φράνσον»

Ο 32χρονος παίκτης της Νόρκεπινγκ, Κρίστοφερ Τέλο, μιλάει αποκλειστικά στο «10» για τον Αλεξάντερ Φράνσον. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο παρά… ένα της μεταγραφικής περιόδου, για να προχωρήσει στην απόκτηση χαφ η ΑΕΚ. Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων και διαδοχικά «ναυάγια» με μεταγραφικούς στόχους, η Ένωση έντυσε στα κιτρινόμαυρα τον Αλεξάντερ Φράνσον.

Ο πρώην παίκτης της Νόρκεπινγκ έρχεται στην ΑΕΚ, προκειμένου να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Η «τρύπα» που υπάρχει στο χώρο του κιτρινόμαυρου κέντρου αποτελεί γεγονός και κανείς δεν το αμφισβητεί. Από χιλιόμετρα φαίνεται το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, με τον Δικέφαλο να καθυστερεί χαρακτηριστικά ως προς την εξεύρεση λύσης. Οι άνθρωποι της Ένωσης βρήκαν τον εκλεκτό στην Σκανδιναβία και ευελπιστούν πως ο 27χρονος παίκτης θα είναι ο νέος… Γιόχανσον της ΑΕΚ.

Τα τελευταία χρόνια, ο Φράνσον έβγαζε το ψωμί του στο σουηδικό πρωτάθλημα και τη Νόρκεπινγκ. Μέτρησε 17 γκολ και 18 ασίστ σε 197 συμμετοχές, αποχωρώντας ως ελεύθερος στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο 27χρονος χαφ είχε καλό όνομα στην Νόρκεπινγκ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρώην συμπαίκτης του, Κρίστοφερ Τέλο.

Ο άσος των Σουηδών μίλησε αποκλειστικά στο «10»,  σκιαγραφώντας το προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ.

Στην Αθήνα ο Φράνσον για την ΑΕΚ | to10.gr

«Αυτός είναι ο Φράνσον»

Ο Κρίστοφερ Τέλο εκθείασε τον Αλεξάντερ Φράνσον για την παρουσία του στη Νόρκεπινγκ, υπογραμμίζοντας πως ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

«Εκανε αρκετά καλή καριέρα στη Σουηδία, ενώ κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα. Ηταν παίκτης -κλειδί για την Νόρκεπινγκ τα τελευταία χρόνια και με τις εμφανίσεις του, κέρδισε την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Νόρκεπινγκ».

Ο άσος της Νόρκεπινγκ αποθέωσε τον νέο παίκτη της ΑΕΚ για τις ικανότητές του και τη «δουλειά» που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο.

«Εχει καλή αντίληψη του γηπέδου και είναι αρκετά σίγουρος με την μπάλα. Βλέπει γήπεδο, ανοίγει χώρους και έχει φαντασία στο παιχνίδι του. Είναι πολύ καλός στο passing game».

Τέλος, εμφανίστηκε σίγουρος για την επιτυχία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της ΑΕΚ.

«Πιστεύω ότι ο Φράνσον θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις εμφανίσεις του. Θα τον παρομοίαζα με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ