Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό (pic)

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό (pic)

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (17:15).

Με 4-2-3-1 και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (17:15) για την 21η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Βατσλίκ, με τους Λαλά, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης θα είναι στα χαφ, με τους Βαλμπουενά, Αγκιμπού Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Αγκιμπού Καμαρά, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί.

Οι Ερυθρόλευκοι απέναντι στον Παναιτωλικό θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να αυξήσουν τη διαφορά από τον Δικέφαλο του Βορρά στους 12 βαθμούς. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίζεται στις 21:15 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Φαντινγκά, Μπα, Τικίνιο, Κανέ και Κίτσος.

Ο Κανέ βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Αφρικανός μέσος είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τους Πειραιώτες, αλλά το πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στη Νέφτσι Μπακού ως δανεικός από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ